posiadam karte kodową i kupiłem auto w komisie ten ch*j łysy gadał że to tylko bateria w jednym kluczy nie ma chipa a drugi wygląda na oki tylko ze aden nie reaguje a dobrze by było jak chociaż jeden by posiadał alarmu to nie ma no ale pilot powinien działać i teraz moje pytanie jak go zakodować posiadam FES najnowszy ale tam nie ma kodowania ściągnełem alfa obd ale posiadam elm327 i nie ce mi połączyć grrr brak mi już nerwów na nią wszystko jest mega sprawne tylko nie ten pilota może ktoś by tanio odsprzedal pilot z kartą?czy też kodem? bo jak tamten nie ma chipa to bym go zmienił kupiłem na allegro fajne obudowy po 80zł i myślałem że będzie oki a tu lipa
pomocy alfocholicy
- - - Updated - - -
nie boje sie bo czytałem po forum i znam się troche heehehhe posiadam kartę kodową i próbowałem zakodować pilot no ale nic z tego gdyż posiadam kabel elm327 i program alfaobd no ale nic nie chce mi połączyć z lapem nie wiem czemu no i FES to nawet niema takiej opcji dla tego skierowałem się do was z pomocą i nie wiem co mam zrobić nie posiadam auto alarmu no ale pilot powinien reagować :a tu nic
pomocy alfacholicy.