Też mi się wydaje że większość się wysypie jeżeli cena nie zejdzie do "ludzkiej". Łącznie ze mną. A kiedy to cena właśnie do takiej zejdzie to za pewne chętnych będzie więcej niż jest na liście.
ja kupilem i nawet ics go nie wykrywa...
@djas: loudlinka?
hmm... proponuję poważnie pomyśleć nad podjechaniem i sprawdzeniem xcarlinka.
Jestem chętny na to cudo bo zmieniarka mnie normalnie dobija, a transmiter to po prostu transmiter, tak więc chyba będę 18!!!
- djas napisz do mnie na priv wieczorem, a być może pomogę Ci
Myślę że loudlink jest troszkę za drogi ja rozumiem ze to monopol i dla kogoś jest to ogromny zysk biorąc pod uwage ze nie ma jeszcze żadnej sensownej alternatywy dla loudlinka. Może jednak w niedługim czasie ktoś sensowny wpadnie na jakiś patent z tymi emulatorami i obejdzie ten system isc... puki co pozostaje czekać albo na spadek ceny loudlinka albo na kogoś mądrego który to cholerstwo wreście rozpracuje.... :/
Na to tak szybko bym nie liczył?!
...samochód to najbardziej zbliżona do żywej istoty rzecz, jaką potrafi stworzyć człowiek...
ciekaw jestem co na to kolega Szerszeń.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
A tak trochę odchodząc od tematu. Poniżej filmik z mojego obecnego audio. Mam już 0,5 roku.
- MP5 player 4GB
- zasilanie z tylnego gniazda zapalniczki, oryginalna ładowarka motorola mini usb
- MP5 włącza się po przekręceniu stacyjki na 1-szą pozycję
- jak będzie potrzebne z tyłu gniazdo to posiada własną baterię na około 5 godzin
- możliwość chodzenia po folderach, przewijania itp.
- eq
- naprawdę przyzwoita jakość
- zamontowany na popielniczce, przy pomocy taśmy dwustronnej
Ps. Akurat miałem taką "pa ruski" płytkę wgraną ;-)