błąd 01 to zwykle po dzwonie
błąd 01 to zwykle po dzwonie
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Tzn że poduszki strzeliły i ktoś nie wstawił nowej centralki airbag. Ale to tylko przypuszczenie. Twoja mogła się popsuć![]()
Moje doświadczenie mówi że tego błędu nie skasujesz. Trzeba albo zmieniać centralkę albo kasować obszar pamięci z eepromu. Ogólnie to 50-100zł powinieneś się zamknąć.
Konwersje USA->EU
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
A można jakoś sprawdzić czy samochód był bity ??
Miernik lakieru, zaufany blacharz, "na oko" też sporo widać. Sposobów jest dużo
Jakby się okazało że były poduchy strzelone to bym posprawdzał czy ktoś rezystorów zamiast wkładów nie powkładał.
Konwersje USA->EU
Bo to bociek był tekst dla rozumnych
- - - Updated - - -
Przy błędzie centralki, jest duże prawdopodobieństwo, że auto było po dzwonie.
Tak jak napisał maly777, temat jest do ogarnięcia niskimi środkami finansowymi, albo musisz się przyzwyczaić.
Każdy lakiernik, blacharz powie Ci na oko co było robione - podjedź do jakiegoś zapytaj![]()
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
Wiecie, przypomiało mi się teraz, że tam gdzie jest osłona poduszki pasażera jest on lekko odgięta, tak jakby było to otwierane? Jak to otworzyć, żeby sprawdzić czy jest poducha czy rezystor?
Tu jest o tym:
http://www.forum.alfaholicy.org/156/..._pasazera.html
Taki urok 156.
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
Można sprawdzić jakimś programem czy poduszki były wystrzelone.