Już miałem pisać, że 1,5 h to długo, bo można to zrobić w 25 minut. Ale przypomniało mi się jak za pierwszym razem 2h się bawiłem
Grunt, że Alfa znowu wygląda![]()
Już miałem pisać, że 1,5 h to długo, bo można to zrobić w 25 minut. Ale przypomniało mi się jak za pierwszym razem 2h się bawiłem
Grunt, że Alfa znowu wygląda![]()
Ostatnio edytowane przez meiss ; 18-04-2014 o 14:52
Na pasie przednim nad każdą z lamp masz po jednym gumowym odbojniku nałożonym na śruby (łeb 17 czy 19 mm). Na tych odbojnikach opiera się maska, można je wykręcić palcami
Foto mogę zrobić dopiero w poniedziałek.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Panowie odgrzeje temat, mam ten problem tyle ze jak naciagam zderzak do tylu i chce go skrecic tą sruba przy nadloku to jest zerwany gwint i nie trzyma, tam jest jakas spinka z gwintem? Mam na dole jedna srube na krzyzam skorodowana i nie mam jak tego odchylic puki co a jaknaie za to wezme to chce wiedziec co tam jest
OOO świetnieDzięki Matik, ok to i ja tak zrobie, był taki plan tylko nie widziałem co tam siedzi
![]()
Tak na marginesie, to ja widzę datę zamieszczenia postu. Proszę więc oszczędzić sobie komentarzy na temat odgrzewania jakiegoś starego mięsa w panierce.
Jeśli kolega, który zamieścił post jeszcze czyta forum, to ja bardzo poproszę o namiar na tego Gościa z okolic Sandomierza.
Ja po prostu jeszcze nigdy nie piłem tak taniej kawy...![]()