Z tym TRW też loteria, górny wahacz mi rok wytrzymał![]()
Z tym TRW też loteria, górny wahacz mi rok wytrzymał![]()
To też ma znaczenie ile ktoś jezdzi,po jakich drogach i jakim jest kierowcą.Bo jak np.ktoś mieszka we Wrocławiu i tłucze sie dziennie po tej cudnej kostce to nie ma bata.Albo byłem kiedyś w okolicach Lublina ,krajobraz księżycowy jeśli chodzi o drogi tam to już nie dziury ale kratery.Druga sprawa jak kto jezdzi,czy delikatnie z/na krawężnik,omija dziury czy raczej kolekcjonuje.
Tez mialem TRW ale po 1,5 roku zaczeły skrzypiec niemilosiernie, smarowalem strzykawkami w rozne miejsca pomagalo do pierwszego deszczu lub upalnego dnia.
Niedawno zamowilem wahacze VEMA z kalamitkami, opinie sa rozne mysle ze za 130 zl nic nie strace a przynajmniej bede mial pewnosc ze nic nie bedzie mi skrzypialo.
Jak ktos użytkuje takowe wahacze, jak dkugo je uzywacie ewentualnie jak czesto smarujecie.
A co sądzicie o wahaczach GT-BERGMANN
Jak szkoda Ci kasy na TRW, to kup wachacze Vema i nie kombinuj z wynalazkami
Ja mam zrobione ok 20 tys na komplecie Fasta. Tydzień temu na przeglądzie nie znalazł mi żadnych luzów.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Zamówię FAST. Wczoraj jak deszcz padał to strasznie tłukło wtedy to zawieszenie. To wina tych wahaczy??
Mnie w 156 fasty skrzypialy po roku jazdy szczerze mówiąc więcej po ładnych drogach jezdzone więc dziadostwo ale za jedyne 100zł
![]()
Ostatnio edytowane przez klusiobos ; 25-08-2014 o 14:56