Nie mam kota, ale mój pies tak jak Marka zasmakowal w myszach i jak jakąś złapie to ją zezre. Tylko co mam go do Alfy przywiązać?
Wyklepane gumowym młotkiem przy użyciu Tapatalka
Nie mam kota, ale mój pies tak jak Marka zasmakowal w myszach i jak jakąś złapie to ją zezre. Tylko co mam go do Alfy przywiązać?
Dlaczego bujda? Też miałem na dawnym osiedlu problem z gryzoniami, wpieprzyły mi kilka przewodów zapłonowych, znosiły "fanty" do komory silnika. Znajomy mechanik z dużego serwisu polecił mi właśnie zawiesić byle jaką najtańszą cytrynową kostkę do WC pod maską. Powiesiłem dla pewności dwieOd tej pory nie miałem tam już ani jednej przygody z gryzoniami, problem rozwiązany w 100%. Ojciec zrobił to samo w swoim samochodzie i też tym sposobem pozbył się problemu.
PS. nick przypadkowy?![]()
Ostatnio edytowane przez psylo ; 02-04-2015 o 13:52
Były: Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V @175KM/374Nm tuned by weloo [galeria na Flickr] | Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V
Może na szkodnika kostka nie działa![]()
![]()
![]()
![]()
Miałem taki sam problem. U mnie w jednej z Alf się myszy zagniezdziły. Kup pułapkę na myszy i nastaw . Wyłapiesz momentalnie wszystkie tak jak ja![]()
Tej to może podłogi w naszych 156 nie rdza, tylko myszy wpierdala...jamoże one na randki przy swiecach się umawiają przy wloskiej kuchni.
wysłane z WC
[C
Nastawilem lapke, oczekujcie w sklepie nowej kolekcji futer z mysich piczek
Zrobisz sobie gałkę
A może nawet na kierę styknie![]()
Siema.Z tą wc kostką to też słyszałem że działa i to od paru osób sam nigdy nie próbowałem,ale jak trzymasz auto pod chmórką to pułapka może być lekiem na chwilę tak czy siak powodzenia.Pozdrawiam.