No dlatego mówię żeby najpierw sprawdzić jakie moduły nie odpowiadają i spróbować się tym zająć i naprawić. Wtedy sam licznik przestaje migać jak widzi wszystkie moduły.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
No dlatego mówię żeby najpierw sprawdzić jakie moduły nie odpowiadają i spróbować się tym zająć i naprawić. Wtedy sam licznik przestaje migać jak widzi wszystkie moduły.
Kurde to ciezko w mojej okolicy chyba o kogos.. Ale to jest od migania KM. A z tym radiem coś poradzicie koledzy?
- - - Updated - - -
Ps. w dodatku kluczyk mam rozkodowany (taki juz kupilem)
Jeżeli masz kartę kodową to wszystko zrobisz po podpięciu interfejsu.
a jesli nie mam?
To zakup karty z kodami w ASO za ok 200 zl lub magik który Ci wyciągnie pin z body komputera
A jak w radiu połacze ten pin 7 z 2 zeby wymusic start wzmacniacza, da cos to?
No jeżeli się wzmacniacz nie uruchamia i przez to cicho gra to będzie zauważalna różnica a jeżeli nie w takim razie zamienił bym wzmacniacz na inny w celu sprawdzenia.
A da rade sprawdzić czy moj jest sprawny czy nie? Bo jak kupie a bedzie to samo to szkoda kasy panowie
Chłopaki nie wiem czy mnie wyśmiejecie, czy nie ale doszedłem do sedna. Dzisiaj miałem chwile czasu, wziąłem moją 147 i siostry GT w celu przełożenia wzmacniacza i odkryłem u siebie ze jednak sprzedający okazał sie totalnym chamem i prostakiem i ukradł przed sprzedażą wzmacniacz i głosnik. Czego nie zauważyłem przy kupnie bo jednak nie wiedziałem, że ludzie są tacy bezczelni.
Teraz pytanie. Powie mi ktoś w ktorym miejscu powinien byc wzmacniacz? I ta kostka brązowa jest do glosnika?
Ps. w dodatku nie wiem gdzie kabel od wzmacniacza, ten żółty..