Bez przesady, ze koszty eksploatacji 166 sa takie same jak pozostałych modeli.
Nie popadajmy w przesadę
Bez przesady, ze koszty eksploatacji 166 sa takie same jak pozostałych modeli.
Nie popadajmy w przesadę
Posłałem Ci info na priva.Napisał J@rek
poczytamNapisał rigobert
[quote="Szuwar241"][/b][b]mianowicie samochód musi mieć dusze.. styl i klase..i wyzwala nieprawdopodobne emocje u kierowcyquote]
Witaj :-)
Ja kupiłem AR 156, 2l, 2000r dopiero tydzień temu lae chyba już mogę śmiało napisać, że to niesamowita maszyna jest. Do tej pory kupowałem inne oszczędne auta z niewielkimi silnikami, od 1 właścicieli. I co? Były słabo wyposażone, komfortu jazdy nie dawały nic a nic. A teraz? przy Alfie 156 i silniku 2l czuję PRAWDZIWĄ radość z jazdy ! Radość i poczucie bezpieczeństa, gdyż pod pedałem mam ODPOWIEDNI ZAPAS MOCY. Mogę z niego korzystać kiedy jest taka potrzeab; nie trzeba tym autem szaleć żeby poczuć satysfakcję. Podejrzewam, że eksploatacja nie będzie tak tania jak np. w Skodach, którymi do tej pory jeździłem, ale RADOŚĆ na pewno będzie większa ! Polecam, rafał![]()
Szuwar241, Kup sobie forda fiestę z silnikiem 1 lub 1.2.
Naucz się jeździć.
Jest tani w eksploatacji. Łatwy do parkowania. Potężna podaż części.
no to wymyśliłeś... kolega chcę prawdziwy samochód a Ty mu piszesz kup fiestę, stary kupuj Alfę tylko JTD jedź z kimś kto się zna abyś nie kupił paści i będziesz zadowolony.Napisał J@rek
więcej dowiesz sie na naszym forum albo przejedź się na spot w swojej okolicy tam koledzy Ci wszystko pojaśnią co i jak a może nawet ktoś kto ma taki samochód pomoże w wyborze, podjedzie i zobaczy na wybrany samochód czy jest godny uwagi.
Niech sobie kupi co chce.
Wyraziłem swoje zdanie. Uzasadniłem.
Do następnych rozbiorów wolny kraj - zrobi co zechce.
ja w sobotę kupiłem 2,4 jtd i nie chce innego auta !!!!!! wcześniej Kappa 3.0 V6 LPG i na cpn co drugi dzien i 1k minimum misiecznie na paliwo szłoteraz od soboty latam za free - alfa była zatankowana do pełna przy sprzedaży
na całym baku ponad 1000km zrobię !!! w miesiącu 2 razy TYLKO na cpn !!!!
![]()
To widzę że podobne doświadczenia zbieraliśmyNapisał norbiwolow
ja również z moją ex 166 3.0 LPG raz w tyg. w knajpie na Orlenie byłem. Ale cóż, frajda z jazdy była wielka.
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
zatankowana do pełna - wietrzę podstęp![]()