Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Temat: Czy macie problemy ze złodziejami kradnącymi znaczki z 159/Brery ?

Użytkownik Świeżak Avatar BeBe
    Mieszka w
    SG
    Auto
    159SW 2008

Domyślnie

Cytat Napisał R.Y.D.Z.U Zobacz post
    233,78 - sama lampa, bez mocowania
    Dzięki, czyli zdecydowanie zostaje Allegro.

Użytkownik Znawca Avatar Intruz
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    147 2.0 TS, 159 2.0 Jtdm SW

Domyślnie

Cytat Napisał BeBe Zobacz post
    Mój kolega który handluje materiałami modelarskimi, na allegro wystawia zdrowo wyżej niż na własnej stronie internetowej. Z każdą podwyżką ma więcej "chętnych" na alledrogo.
    Miałem tak kiedyś, gdy sprzedawałem motocykl. Jak był wystawiony poniżej średniej, to ludzie myśleli chyba , że mina i nie było zainteresowania. Jak wystawiłem kilka tys. drożej, to w ciągu 2 tygodni się sprzedał...

rynqu
    Gość

Domyślnie

Od siebie dorzucę, że mnie też ktoś podpierdzielił znaczki JTDm i 1.9. Żeby było weselej, JTDm zapieprzyli mi na następny dzień po zakupie auta, pod robotą. A 1.9 zakosili (również pod robotą) równy tydzień później. Od tej pory, GDZIEKOLWIEK JESTEM stawiam auto na strzeżonym. Aha - i co jakiś czas chodzę na giełdę (Milowice Sosnowiec) i rozglądam się za swoją własnością. Jak sk***ela złapę to nogi z dupy powyrywam i dam mu się nimi pobawić.

Aha - po drugiej "akcji" na pamiątkę pozostała mi piękna, głęboka rysa po śrubokręcie :/ Brak słów

Swoją drogą, wydaje mi się, że grunt pod "biznes znaczkowy" daje sam producent. 78zł za napis JTDM!? I w dodatku tylko w ASO!? Te znaczki to istna żyła złota dla ciemnych typków.

Dzięki za temat. Dotychczas myślałem, że te kradzieże to taka specyfika mojej okolicy....