Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Temat: Czy macie problemy ze złodziejami kradnącymi znaczki z 159/Brery ?

Użytkownik Znawca Avatar mariuszoles
    Auto
    Porsche Panamera 4S

Domyślnie Czy macie problemy ze złodziejami kradnącymi znaczki z 159/Brery ?

Ja już nie mam siły. Zaczyna mnie to po prostu trochę bawić, ale może nie aż tak bardzo. Mianowicie w grudniu ukradli mi wszystkie korki z felg aluminiowych. Następnie chcieli mi skroić znaczki z przodu i z tyłu. Zorientowali się, że to naklejki (od wiertla) i odpuścili, ale oczywiście pocięli jakimś scyzorykiem. Kupiłem nową naklejkę na przód. Za niedługo znowu to samo - ktoś próbował oderwać i pociął scyzorykiem. W zeszłym tygodniu ukradli mi znaczki Giugiaro Design. Nie mam słów. Czemu ludzie się tak uwzięli na te znaczki z Alfy ?

BURATINO
    Gość

Domyślnie

Pech...albo ktos nie przepada za Toba.Kiedys znajomemu ktory mial jeszcze stare Audi 100 cygaro w ciagu doslownie miesiaca wyjeli 3 wklady lusterek !!!Zaczal stawiac auto na wprost dyzurki zakladu pracy i dawal pare zloty strozowi,aby zwracal uwage na jego auto

---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:40 ----------

Niedawno mialem nowiutkie Audi A4 2011 rok.Postawilem na ulicy,rano wychodze,a na calym boku.Od bagaznika,az po przedni blotnik,poprzez drzwi rysa i to konkretna,jakby od klucza.

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa 159 1.9 JTDm 16V

Domyślnie

Właśnie...spytajcie właścicieli VW/Audi

janio
    Gość

Domyślnie

Od kiedy skroili mi znaczek na Pontiacu (jakieś 15 lat temu), przy okazji dosyć poważnie uszkadzając lakier na bagażniku, pierwsze co zrobiłem po kupnie kolejno 146 i 159, to pozbawienie ich dodatkowych znaczków Pozostawiłem tylko ten na motylku i ten na bagażniku "AR", wszystkie pozostałe zostały pozdejmowane, łącznie z Giugiaro Design, niestety idiotów na tym Świecie nie brakuje.

BURATINO
    Gość

Domyślnie

Mam takie naklejki na blotniki ale nawet nie naklejam,bo nie chce rano wyjsc i zobaczyc jak fantastycznie mam podrapane blotniki

Użytkownik Maniak resoraków Avatar R.Y.D.Z.U
    Mieszka w
    Brzeszcze / Wieliczka / Bieruń
    Auto
    MiTo - dzikie 78KM :)

Domyślnie

Cytat Napisał mariuszoles Zobacz post
    Zorientowali się, że to naklejki (od wiertla)
    Sorry za OT.
    Jak się prezentują te naklejki? Wrzuć jak możesz jakieś foto, bo może bym u siebie na motylku wymienił, bo mi już wyblakł. Gdzie można takie nabyć?

Użytkownik Alfa i Omega Avatar grzesk
    Mieszka w
    Wodzisław Śląski
    Auto
    było Mito 1.4TB ,Brera 2.4/jest 147 GTA

Domyślnie

Daleko nie trzeba szukać,w sobote jednemu debilowi chcialem recznie wytłumaczyć zeby sie odp....od napisu Brera na mojej,dobrze ze mialem peacemakera kolo siebie

Użytkownik Znawca Avatar szewi
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa

Domyślnie

zastanawiam sie po co komu taki znaczek, przeciez zdewastowanego i tak nie sprzedadza itp. chyba rzeczywiscie jakies wredne typy sie na Ciebiue uwzieły...
    Albo zazdroszcza !

Użytkownik Znawca Avatar mariuszoles
    Auto
    Porsche Panamera 4S

Domyślnie

Cytat Napisał R.Y.D.Z.U Zobacz post
    Sorry za OT.
    Jak się prezentują te naklejki? Wrzuć jak możesz jakieś foto, bo może bym u siebie na motylku wymienił, bo mi już wyblakł. Gdzie można takie nabyć?
    Zdjęcia jak się to prezentuje u mnie możesz zobaczyć w temacie dotyczącym mojego auta. Szczegółowych zdjęć własnych tego elementu nie mam, ale podaję Ci linka, gdzie możesz zobaczyć jak to wygląda i ewentualnie zamówić. Nie jest to oczywiście to samo co oryginał, ale jak pomyślę, że mieliby mi zajumać oryginały (za 2 szt. min. 250 zł) to już wolę te naklejki.

http://www.forum.alfaholicy.org/czes...ternatywa.html

A co do "uwzięcia się". Być może szewi masz rację. Zawsze jak coś mi kradną to w Krakowie W Tarnowie raczej nie bo staję autem albo pod firmą albo w garażu więc nie ma kiedy. Z tym, że raz w tygodniu wyjeżdżam do Krakowa i nocuję tam ze środy na czwartek, co wiąże się z pozostawieniem auta na parkingu osiedlowym. Pewnie ktoś sobie mnie upatrzył, dlatego o ile tylko mogę to jeżdżę już do Krakowa pociągiem
    Ostatnio edytowane przez mariuszoles ; 26-03-2012 o 14:29

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

ręce odrąbywać toporami sk...synom
    Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?