Pierwszy raz słyszę o takich wersjach 159 i Brery.
Pierwszy raz słyszę o takich wersjach 159 i Brery.
Więc może tak jak pisał wcześniej jeden z kolegów, jest to kwestią innego oprogramowania?
Na bank da się przeprogramować komputer- kwestia oczywiście umiejętności pisania programów
Ktoś powiedział, że bieg nie jest mu potrzebny na wyświetlaczu, bo przecież wie i widzi na lewarku... no to ja pytam po co prędkość, skoro tuż obok jest piękny zegar
Fajny bajer... ja to bym widział coś takiego jak SHIFT, mówiący kiedy wrzucać optymalnie bieg (dla ostrej jazdy i ekonomicznej... chociaż za ekonomie ktoś mnie pewnie zaraz zbeszta hehe, no ale w dobie drogiego paliwa nie zaszkodzi spalić mniej paliwa).
Jeździłem krótko aurisem (diesel 1,6?) z czymś takim. Trochę to wkurzające było, bo kazał zmieniać biegi w momentach, które wypadały na "telepiące" obroty na wyższym biegu (za niskie wg mnie).
"For me the most important thing in a car is fun. It has to make you happy" Jeremy Clarkson
Te zegary są z 8C ale ktoś napisał, że była niby limitowana wersja w 2010 z takim rozwiązaniem.
Ciekawe czy to prawda.
Nie to nie prawda, dla jaj temat założyłem. Na 100% w 159 TI w wersji limitowanej we Francji jest taki wyświetlacz jak w 8C - tzn.nie wiem czy identyczny ale ma takie same rozwiązania w menu- bynajmniej zgadza się to,że w prawym dolnym rogu wyświetlane są biegi więc najpewniej wszystko inne też jest takie samo. Była mowa o Brerach i 159 w wersji limitowanej.