Nieżle ten panel wyglądaJaka jest szansa, że w mojej wersji 147'ki (Lusso) będę miał pociągniętą instalację pod sat nav i jak rozpoznać czy ma się zestaw audio BOSE w aucie?
Przyznam, że całkiem przyzwoicie moje głośniki grają więc nie wiem..
Nieżle ten panel wyglądaJaka jest szansa, że w mojej wersji 147'ki (Lusso) będę miał pociągniętą instalację pod sat nav i jak rozpoznać czy ma się zestaw audio BOSE w aucie?
Przyznam, że całkiem przyzwoicie moje głośniki grają więc nie wiem..
Jeli nie miałeś fabrycznie nawigacji to będziesz musiał wymienić antenę lub dokupić antenę GPS. Co do BOSE to jeśli masz na maskownicach napisy bose na maskownicach przy klamkach drzwi od wewnątrz, oraz wzmacniacz i subwoofer w bagażniku to masz ale to być pewnie zauważył czyli nie masz![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Tylko skąd teraz dostać fabryczną nawigacje za 600zl , na allegro niestety nie ma ich zbyt wiele i ceny są kosmiczne , co polecacie ? A nie ma możliwości, włożenia tam zwykłego radia razem z podstawkami pod kubki , bo jednak to spora oszczędność, a ja osobiście nie znalazłem nawigacji w tańszej cenie niż 1000zl..
Radio z nawigacji gra lepiej niż to standardowe. No i bez tej poprzeczki będzie ciężko zamontować poprawnie zwykłe radio i podstawkę. Co do cen to da się znaleźć za około 600zł - skąd jesteś?
Okolice Częstochowy. Można znaleźć mówisz no tylko kurcze na allegro jest deficyt i drogo , za takie pieniądze to raczej trzeba wiedzieć do kogo uderzyć.![]()
No widzisz - gdybyś mieszkał gdzieś bliżej to można byłoby przetestować moje z tym co masz w aucie bo u mnie nie działa antena GPS ale nie wiem czy to wina anteny czy radia i muszę przed sprzedażą sprawdzić. Za 600zł pewnie bym swoją puszczał tak więc da się![]()
No widziszMam nadzieje, że coś wykombinuje. Dzięki wielki za pomoc.
![]()
zadzwoń do kolegi Marka.. 603 222 095
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/gt/8...#ixzz2Eb0LRqUu