Witam Ponownie panowie już nie mam sił zmieniłem sprzęgło a teraz znów jakiś problem samochód staną i po włączeniu biegu zgrzyta co się mogło urwac albo omielic jakiś tryb w skrzyni czy znów to sprzęgło bo już nie mam pomysłu
z góry dzięki za pomoc
Witam Ponownie panowie już nie mam sił zmieniłem sprzęgło a teraz znów jakiś problem samochód staną i po włączeniu biegu zgrzyta co się mogło urwac albo omielic jakiś tryb w skrzyni czy znów to sprzęgło bo już nie mam pomysłu
z góry dzięki za pomoc
zaprowadź do mechaniora który składał ci skrzynie i niech on się martwi
Alfa, czyli walka serca z rozumem
Tylko sprawa wygląda następująco sam to robiłem i złożyłem zgodnie z opisem na tarczy i opiniami kolegów z forum więc nie wiem w czym tkwi problem.
P.S. wczesniejsza tarcza była zamontowana napisem "LATO COMBIO" do strony dwumasu ja założyłem tym napisem do strony skrzyni a tu taki problem:/
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
to że poprzednia trarcza urwała się tak jak opisywałem wcześniej zaraz koło tulejki z wieloklinem i miałem ścięte śruby na dwumasie. putałem w poście jak to ma byc założone koledzy z forum mówili że tak jak jest opisane dłuższą stroną tulejki do koła dwumasowego a wtedy napis LATO COMBIO był od strony skrzyni na tej podstawie stwierdziłem że wcześniejsza tarcza była zamontowana błędnie i dlatego ją urwało:/