wyłączasz śnieżynkę, a tak w ogóle to mógłbyś instrukcję sobie przeczytać...
wyłączasz śnieżynkę, a tak w ogóle to mógłbyś instrukcję sobie przeczytać...
oj instrukcje czytam, ale chyba nie trafia do mnie, bo w akapicie "wyłączenie klimatyzacji" wyraźnie jest żeby dać off, a wtedy nic nie działa. Co do "śnieżynki" to jest informacja o odłączeniu sprężarki klimatyzacji, co nie oznacza, że klima nie działa, chyba że ja to le interpretuje?
Słuchaj.... klimatyzacja to nic innego jak włączony kompresor. Jeżeli wyłączysz śnieżynkę to kompresor nie będzie się załącza w ogóle a klimatronik będzie działał w trybie półautomatycznie. Będzie sterował temperaturą ale nie schłodzi powietrza.
ok, dzieki wielkie, czyli za bardzo sie doszukiwalem
Co do ilości czynnika w alfie 159. Mam najnowsze mapy z tego roku. Musi być 460g .
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
Skoro jest to temat o klimatyzacji, to mam pytanie:
Jak włączenie klimy wpływa na osiągi w Waszych samochodach?
U mnie czasami mam wrażenie jakby, mroziło mi z 20 koni...i teraz nie wiem co jest grane...często mam taki objaw, że auto nie ma dołu i nie wiem czy przepływka coś szwankuje czy co...zdarza sie, że muli niesamowicie...męczy tak, że nie dowiary...jak już złapie obroty to jest strzał i chmura z tyłu...
Ja od czasów fiata tempry nie mam takich odczuć. Co nie zmienia faktu że kompresor ma prawo zabrać trochę mocy. 20KM to z pewnością mocno przesadzone.
Jednyne co odczuwam u siebie to zwiekszone niewiele obroty na postoju, zadnych spadków mocy nie czuje.