Jak masz interfejs do podłącz się do alarmu programem AlfaOBD i zobacz czy zwraca jakieś błędy.
Jak masz interfejs do podłącz się do alarmu programem AlfaOBD i zobacz czy zwraca jakieś błędy.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
własnie o to chodzi ze nie mam ,, myslałem ze ogarne temat tez typu podłaczanie kompa itd
- - - Updated - - -
chociaż powiem szczerze ze jeszcze raz przeczytałem instrukcje alarm itd i chyba po otwarciu z pilota piszczy ale dioda świeci światłem ciągłym.. niby winika ze bateria jest kiepska jutro polece do zegarmistrza zeby ogarnąl temat byc moze pomożeoby ..
To zrób sobie prezent na święta i wydaj te 30zł na interfejs. Zwróci się bardzo szybko![]()
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
ok to kupuje ktos cos poleci zeby to działao ?
ok to zamawiam.. ale powiem wam ze byłem na kompie w sobotę nic nie wykazało.. ale dla poprawienia wyglądu umyłem sobie silnik i może od tego to sie zepsuło.. kurcze nie wiem..ten pisk mnie ciekawi ze odrazu po ryglowaniu sie tak dzieje,, wymieniłem baterie w pilocie i dalej to samo
Panowie zero błędów na temat alarmu... Dziś zrobiłem kable od budy do bagażnika bo ktoś tam już był i zrobiłem dokładniej myślałem że coś to pomoże a jednak nic :-( nie mam pomysłu już na to.. Nie potrzebuje tej syreny chce żeby mi się ładnie zamykało na guzik. Pomysłów brak.. Chyba do elektryka będę musiał oddać
Problem rozwiązany z racji że ręce mi już opadaly kupiłem nową baterie za 6 zł i problem jak ręką odjal :-)
Drożyzna![]()
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
No najdroższa naprawa Alfy :-)