Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy 123456789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 83

Temat: kiedy kolejny spocik w malopolsce??

SYSUNIAdq
    Gość

Domyślnie

hm wstępnie wnioskuje zrobić spot 19 lipca około godz 12 nad jeziorem żywieckim więc mamy ponad miesiąc na zaplanowanie wolnego dnia i zorganizowanie duzej ilosci alfetek

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał SYSUNIAdq Zobacz post
    hm wstępnie wnioskuje zrobić spot 19 lipca około godz 12 nad jeziorem żywieckim więc mamy ponad miesiąc na zaplanowanie wolnego dnia i zorganizowanie duzej ilosci alfetek
    Ja też skłaniałbym się za połową lipca.
    Myślę, że 19 lipiec to dobra data. Jeśli chodzi o miejsce, to jak dla mnie może być Ojców albo właśnie to jezioro żywieckie, chociaż to sporo km ode mnie więc na 12 na pewno się nie wyrobię, proponowałbym najwcześniej 13.00. Teraz wieczory są długie, więc do zmierzchu można grillować, a i klimat ku temu wówczas lepszy
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

DRAGON2020
    Gość

Domyślnie

I to mi sie podoba 19 lipiec lub inny termin w tym okresie i jestem z wami miejsce myślę że dobre ( bedzie okazja zobaczyć nowe miejsce)
    Jak juz bedzie wszystko ustalone to kilka osób postaram sie zaprosić

Użytkownik Pirat drogowy Avatar adayena
    Mieszka w
    Wieliczka
    Auto
    AR 156 SW 1.9JTD 2004r

Domyślnie

No juz miałam pisac ze bede na 100% , ale jak zobaczylam 19 lipca, to juz mowie ze mnie nie bedzie. Brat sobie ubzdural wtedy sie żenic. chyba że wpadniecie na wesele ?? . Miłego zlotu zycze

SYSUNIAdq
    Gość

Domyślnie

mamy koledzy miesiac na dogranie wszystkiego wstepny termin jest miejsce jest wiec szukamy teraz chetnych

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Nie znam miejsca w którym mamy się spotkać, warto jednak pamiętać o takich szczegółach jak możliwość grillowania. Czy jest tam jakaś knajpka, gdzie moglibyśmy sobie zarezerwować najlepiej na zewnątrz miejsca i dostęp do grilla? Pewnie niektórzy pamiętają jak było rok temu na spocie w Wiśle. Miejsce było super, grill super, cała wiata dla nas. Warto by pomyśleć by i tym razem mieć jakieś ciekawe miejsce do biesiady. Ja osobiście wolałbym grilla niż ognisko Wiem, że były też grille firmowe, na które zrzuciliśmy się jeszcze podczas spotu w Ojcowie. Jeśli do tej pory nie przerdzewiały, to warto było by je odszukać gdzieś w garażu
    Wracając do Wisły, to chyba niezbyt daleko od Jeziora Żywieckiego, więc mając w pamięci miłe wspomnienia może powtórzymy miejsce?
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

SYSUNIAdq
    Gość

Domyślnie

hm ktos wyzej pisal ze ma dostep do jakies starej miejscowki rybackiej czy cos takiego duzo miejsca itd ja osobiscie moge zabrac 2 grile jesli ktos ma tez moze wziasc

Użytkownik Rowerzysta Avatar QFoR
    Mieszka w
    Brzeszcze, Poland
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.0 jts TI

Domyślnie

to jest opuszczona szkółka żeglarska na trasie koło jeziora zywieckiego wsumie to nie chce wprowadzac w błąd z rok czasu tam nie byłem nie wiem jak teraz tam jest ale pomysł z wjazdem na żar mi sie podoba :] a tam juz miejsca jest sporo :]

SYSUNIAdq
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał QFoR Zobacz post
    to jest opuszczona szkółka żeglarska na trasie koło jeziora zywieckiego wsumie to nie chce wprowadzac w błąd z rok czasu tam nie byłem nie wiem jak teraz tam jest ale pomysł z wjazdem na żar mi sie podoba :] a tam juz miejsca jest sporo :]
    gdyby kolego byla mozliwosc dowiedzenia sie czegos wiecej o tym miejscu i czy wogole da sie tam jeszcze cos zrobic bedziemy wdzieczni