Strona 4 z 137 PierwszyPierwszy 123456789101112131454104 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 1367

Temat: Alfa Romeo 4C GTA (2012)

Kowalski
    Gość

Domyślnie

hahah wyluzuj.... pewnie będzie OK auto ja tylko mowie, ze RWD mi zwisa spróbuj podjechać pod oblodzoną górkę z RWD)))

Użytkownik Znawca Avatar pafka
    Mieszka w
    Jaworzyna Śląska
    Auto
    Alfa GT

Domyślnie

Co do samego RWD to ja na naszych ulicach mam podobne spostrzeżenia. Ostatnio pisał koleś który kupił sobie starą beeme 7, na drugi dzień dał żonie, a ona wpadła w poślizg... przy ruszaniu. Auto mocno uszkodzone.
    Tyle tylko, że takim 4C mało kto będzie jeździł cały rok, więc raczej w tych kategoriach nie powinniśmy na to auto patrzeć.
    Ja w każdym razie nie mogę już się doczekać Genewy - może być ciekawie

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Cytat Napisał Kowalski Zobacz post
    co wy się tak podniecacie tym RWD? Mnie to wali. Widuje na ulicach miasta, szczególnie rano, kiedy ślisko, buractwo w beemach, jak z zarzucaniem tyłkiem wychodzi z zakrętu.

Raz się to tak skonczyło, ze wyszedl tym tyłkiem prosto pod tramwaj. I tyle było rumakowania. Kupę smiechu mieliśmy.

Ludzie, zrozumcie jedno: w Polsce ginie co roku na drogach ponad pięć tysięcy ludzi. To pięćdziesiąt takich samolotów do Smoleńska co roku...
    Polskie drogi to nie jest miejsce na lansowanie się zarzucaniem tyłka z RWD....
    Bo to jest ALFA ROMEO, sportowe auto dla ludzi z pasją do motoryzacji, a nie dla przeciętniaka, który do Tesco chce podjechać. Się nie umie, się nie wsiada .
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

A jak się nie uważa to ląduje się na słupie, to jest coure sportivo, a nie LANS w Monako czy innym alkoholowym i narkotykowym raju

Pingwin, a mnie wali, że 159 jest prawie tak ładna jak Opel, ma dobrze jeździć, jak będę chciał lansiarskiej limuzyny to kupię eSę w dieslu
    Ostatnio edytowane przez Tuti ; 04-02-2011 o 01:00

Kowalski
    Gość

Domyślnie

a Ty znów z tym Oplem... Moze twojej babci albo dziadkowi zrobił coś Adam Opel? skąd ta ironiczna, szydercza opinia o tym aucie? Gadasz o tym Oplu jak nakręcony... Prawie tak zjadliwie, jak Metan, własciciel Mumina, gada o mnie...

Oplem wypuszczałem się kilka razy w wielkie trasy, w rozmaitych warunkach, tysiące kilometrów. Nigdy mnie nie zawiódł, nie bolały mnie plecy, dawałem radę na autostradach i w górach, było wygodnie i bez problemów. Zima, lato, bez róznicy.
    Co ty tak naskakujesz na Opla?

A 159 jezdzi, jak wiesz, znakomicie. Z silnikiem TBi dodatkowo jest dynamiczna i nie klekocze jak kaszlaki
    Piękne auto, ze swietnym napędem. Czego Ty jeszcze chcesz?
    Ostatnio edytowane przez Kowalski ; 04-02-2011 o 08:41

ViP Znawca Avatar Rafał
    Mieszka w
    Kozy k/Bielsko-Biała
    Auto
    164 Q4 , Giulietta QV, 164 - 2 szt , Alfa Galaxy / BUSSO Stelvio Super 280KM/ Spider ph2

Domyślnie

a Ty znów z tym Oplem... Moze twojej babci albo dziadkowi zrobił coś Adam Opel? skąd ta ironiczna, szydercza opinia o tym aucie? Gadasz o tym Oplu jak nakręcony... Prawie tak zjadliwie, jak Metan, własciciel Mumina, gada o mnie...

Oplem wypuszczałem się kilka razy w wielkie trasy, w rozmaitych warunkach, tysiące kilometrów. Nigdy mnie nie zawiódł, nie bolały mnie plecy, dawałem radę na autostradach i w górach, było wygodnie i bez problemów. Zima, lato, bez róznicy.
    Co ty tak naskakujesz na Opla?

A 159 jezdzi, jak wiesz, znakomicie. Z silnikiem TBi dodatkowo jest dynamiczna i nie klekocze jak kaszlaki
    Piękne auto, ze swietnym napędem. Czego Ty jeszcze chcesz?
    Prawie identyczne słowa padły z ust mojego sąsiada który całe zycie jezdził TRABANTEM

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

A 159 jezdzi, jak wiesz, znakomicie. Z silnikiem TBi dodatkowo jest dynamiczna i nie klekocze jak kaszlaki Piękne auto, ze swietnym napędem. Czego Ty jeszcze chcesz?
    Czego chcę? Coure Sportivo, a nie auta, które jeździ Jeździć do przodu to ma Seicento

A o Oplu gadam tak samo jak Ty o muminach Inna sprawa, że Alfa jest marką, która powinna stać ponad Oplem, a nie korzystać z jego rozwiązań.

Mieszka w
    Jaworzyna Śląska
    Auto
    Alfa GT

Domyślnie

Cytat Napisał Tuti Zobacz post
    Alfa jest marką, która powinna stać ponad Oplem, a nie korzystać z jego rozwiązań.
    W pełni się z tym zgadzam, ale mamy takie czasy a nie inne, i niestety jest jak jest...
    A co dopiero mają powiedzieć miłośnicy BMW, skoro ich ukochana marka nawiązała współpracę z Hyundaiem?

Redaktor naczelny Romeo Avatar fiergloo
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL/ Alfa Romeo 159 TBi

Domyślnie

Cytat Napisał pafka Zobacz post
    A co dopiero mają powiedzieć miłośnicy BMW, skoro ich ukochana marka nawiązała współpracę z Hyundaiem?
    I że niby co? M3 ma miec silnik z Hyundaia?

Mieszka w
    Jaworzyna Śląska
    Auto
    Alfa GT

Domyślnie

Cytat Napisał fiergloo Zobacz post
    I że niby co? M3 ma miec silnik z Hyundaia?
    Jeszcze nie, ale w przyszłości kto wie, skoro jeśli chodzi o silniki to BMW od dawna współpracuje z PSA, to czemu nie Hyundai?
    Na razie mowa była o niektórych podzespołach. Raczej nie jest to dla BMW powód do chwały, więc temat póki co nie jest za bardzo znany.