Ładowałem akumulator przez noc - był odłączony od samochodu, rano po podłączeniu miga mi przebieg i nie działa gniazdo usb (z tego co zauważyłem) ktoś ma jakiś pomysł?
Ładowałem akumulator przez noc - był odłączony od samochodu, rano po podłączeniu miga mi przebieg i nie działa gniazdo usb (z tego co zauważyłem) ktoś ma jakiś pomysł?
Mam problem z Media Playerem - w koło d*py powtarza ten sam utwór, tak jakby włączona była pętla. Za cholerę nie mogę znaleźć w ustawieniach jak wyłączyć to powtarzanie. Przejrzałem instrukcję, ale nic nie znalazłem
Wdzięczny byłbym za podpowiedź.
A widzi inne mp3?
Zdarza się, że nie widzi wszystkich katalogów, wtedy przepinam na drugiego pena - stara 512 z jednym mp3, zostawiam go na 30 sekund, przepinam ponownie i jest ok.
Brzmi idiotycznie, ale u mnie to działa.
Strasznie niedopracowany ten system, (może dlatego, że windows) chyba pasuje pomyśleć nad nowym radiem.
widzi wszystkie pliki, bo z kierownicy spokojnie moge przewinac do kolejnego utworu.
Proponuję zgrać wszystkie pliki, format pamięci, ponownie nagrać muzykę. Zazwyczaj pomaga, choć takiego jak Twój przypadku nie miałem.
FES skasuj blad i po problemie. Powod to rozladowany akumulator przy probie startu.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 16:28 ---------- Previous post was at 16:21 ----------
Na szczescie to opcja a nie problem. Poszukaj a jak by co pozniej napisze sciezke...
Mam pytanie czy po wyjeciu lub bez kluczyka mozecie sluchac muzyki pena?
Ostatnio edytowane przez FISHA159JTDM ; 31-03-2012 o 16:32
Lewa manetka menu up/down Audio Rpt On/Off :-):-)
Swoja droga dziwne miejsce na ta opcje.
Mam nadzieje ze szukales na postoju:-) bo opcje nie sa dostepne podczas jazdy
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ostatnio edytowane przez FISHA159JTDM ; 01-04-2012 o 07:55
jeszcze dzisiaj pogrzebie w opcjach, mam nadzieje ze znajde.
blue&me nav -dzwięk słyszalny z jednej strony? czy tak ma być?-przed ualkualnieniem i po tak samo..HELP