Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 40

Temat: Wspólne wakacje w Bułgarii 2011

Użytkownik Alfa i Omega Avatar eMka
    Mieszka w
    zza kierownicy
    Auto
    156 '02 1,8 TS plus 159 '06 3,2 Q4

Domyślnie

marceell fajny pomysł na wspólny wyjazd.
    W tym roku już nie skorzystamy, bo mamy zaplanowane wakacje, ale na przyszły jak najbardziej możemy wziąć pod uwagę właśnie taki wspólny wyjazd.
    Jeśli nadal będziesz miał taki sam zapał do zabierania forumowiczów to bardzo możliwe, że też pojedziemy. Nas jest trójka i też rok szkolny ogranicza nasze terminy wyjazdów.
    Nie mamy ekipy na taki wyjazd, sami nie bardzo chcieliśmy i Twój pomysł jest dla nas strzałem w 10.

ja i ona - "iniemamocne"

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Ja będę uważnie śledził wątek. Może w tym roku właśnie do bułgarii pojechać.... Problem w tym marceell że nie wiem jeszcze kiedy ja i żona dostaniemy urlop. Czy początek sierpnia czy wrzesień. Jakbym wiedział tu już bym się dopisywał. Może uda się dograć coś. A w Bułgarii też tak jak w Chorwacji że nawet w sezonie można na krzywy ryj jechać i pełno noclegów do wyboru? Czy bez rezerwacji ani rusz? W Chorwacji to mi się podobało że mogę pojechać kiedy chcę i zawsze jest pełno noclegów, co dzień można w innym miejscu. Jak jest z tym w Bułgarii?

rzymianin70
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał marceell Zobacz post
    Witaj. Jedziemy w cztery samochody do słonecznego brzegu do kompleksu green fort. mamy rezerwacje od 1 sierpnia. jak coś to daj znać. pozdrawiam
    Witaj marceell postaram się do końca tygodnia zebrać i odpisać bo mam kilka propozycji terminowo-hotelowych w S.B a jest w czym wybierać tak żeby się zgrać razem na podróż. Jeśli chodzi o wasz Hotel to jest SUPER oprócz tego ze do plaży jest kawałek drogi bo leży przy morzy ale na klifie???? i info że jest 350m do plaży to ściema.

Pozdrawiam.

---------- Post added 04-05-2011 at 09:04 ---------- Previous post was 03-05-2011 at 23:37 ----------

Witaj marceell postaram się do końca tygodnia zebrać i odpisać bo mam kilka propozycji terminowo-hotelowych w S.B a jest w czym wybierać tak żeby się zgrać razem na podróż. Jeśli chodzi o wasz Hotel to jest SUPER oprócz tego ze do plaży jest kawałek drogi bo leży przy morzy ale na klifie???? i info że jest 350m do plaży to ściema.

Pozdrawiam.

Edytuj post Odpowiedz Odpowiedź z cytatem Cytuj zaznaczony tekst Dodaj na blog

Czytaj więcej: http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...#ixzz1LMffnfVl

marceell
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Lejka Zobacz post
    Ja również wybieram się do Słonecznego Brzegu. W terminie 2 - 9 lipca. Pytanie do osób które były w Bułgarii.. Jaką trasę najlepiej wybrać?
    Słowacja, Węgry, Serbia. Przez Rumunię sobie odpuść... Przez Węgry od Budapesztu jest autostrada. Tak samo w Serbii. 530 km przez Serbię przeleciałem w 3,5 godziny.

---------- Post added at 12:03 ---------- Previous post was at 11:58 ----------

Cytat Napisał marek230482 Zobacz post
    Ja będę uważnie śledził wątek. Może w tym roku właśnie do bułgarii pojechać.... Problem w tym marceell że nie wiem jeszcze kiedy ja i żona dostaniemy urlop. Czy początek sierpnia czy wrzesień. Jakbym wiedział tu już bym się dopisywał. Może uda się dograć coś. A w Bułgarii też tak jak w Chorwacji że nawet w sezonie można na krzywy ryj jechać i pełno noclegów do wyboru? Czy bez rezerwacji ani rusz? W Chorwacji to mi się podobało że mogę pojechać kiedy chcę i zawsze jest pełno noclegów, co dzień można w innym miejscu. Jak jest z tym w Bułgarii?
    tak samo. Co dom to pokoje. Tylko radzę ok. południa przyjechać żeby spokojnie coś sobie wybrać.

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

ok.. Ja niestety nie moge sobie juz urlopu ustawic i termin moze pasc np. tydzien przed. Dlatego pytam jak z tymi noclegami bo jest szansa na urlop na poczatku sierpnia i bym dolaczyl - bez zobowiazan. Poszukam cos na miejscu bo zawsze tak robie.

Użytkownik Świeżak Avatar jupass
    Mieszka w
    lubin
    Auto
    AR GT 1.9JTD 16V; AR 166 2.0TB V6

Domyślnie

i jak z wypadem do Bułgarii, zebraliscie sie?? czy mozna jeszcze do Was dołączyć??

marceell
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał jupass Zobacz post
    i jak z wypadem do Bułgarii, zebraliscie sie?? czy mozna jeszcze do Was dołączyć??
    jedziemy w 4 samochody. niestety tylko jedna alfa. jasne że można dołączyć

Użytkownik Świeżak Avatar jupass
    Mieszka w
    lubin
    Auto
    AR GT 1.9JTD 16V; AR 166 2.0TB V6

Domyślnie

a jak bedzie z noclegiem, da sie jeszcze cos tam zalatwic?? kiedy wyjezdzacie??

Użytkownik Romeo Avatar slejerek
    Mieszka w
    Warszawie
    Auto
    Alfa Romeo:)

Domyślnie

Fajny patent z tym wyjazdem. Jeśli się nic nie zmieniło w Bułgarii a nie sądzę, to nie ma żadnego problemu z noclegami. Polecam Pomorie lub Słoneczny Brzeg
    145 1,7 16V - była
    147 1,9 8V - była
    GT 1,9 16V - była
    156 SW FL 1,9 8V - była
    164 3.0 V6 super - była
    90 2.5 V6 quadrifoglio oro - jest
    159 1,9 16V- jest

07kamil
    Gość

Domyślnie

Polecam apartamenty w Słonecznym Brzegu w nowym budynku - Grand Kameli 2.
    Tanie wakacje w najpiękniejszym miejscu na ziemi!
    Sprawdź ceny na http://www.grandkamelia2.republika.pl/
    Bezpośrednio od właściciela!