Pół godziny sie mocowałem, żeby wypakować to cudo- widać że robota solidna została wykonana.
Podziękowania dla Ciebie Mariusz i AutoDS.
Pół godziny sie mocowałem, żeby wypakować to cudo- widać że robota solidna została wykonana.
Podziękowania dla Ciebie Mariusz i AutoDS.
to ta dokładka jest wciskana i trzyma sie tylko na dwóch wkrętach po bokach, nie trzeba żadnego kleju do szyb??
muszę powiedzieć że Mariusz zrobił kawał świetnej roboty i ta dokładka jest tak spasowana że wystarczą te dwa wkręty
Serio beż kleju do szyb ? Może niech się kolega Mariusz wypowie jestem ciekaw jego opinii
Mariusz a powiedz jak stoi sprawa lotki zendera na klapę - z chęcią bym dał lakiernikowi odrazu wszystkie gadżety do pomalowania.
BTW. Mam progi do kompletu Zenderowskie jeszcze nie założone i nie lakierowane jakbyś chciał na wzór.
Ostatnio edytowane przez Teddy84 ; 25-03-2012 o 08:41
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
Dzięki..Generalnie jeśli nie tworzy się gdzieś po bokach szparka.. a nie powinna, to wystarczą wkręty.. ale nie 2 tylko 4.. Jesli ktoś nie chce używać kleju do szyb, niech poza wkrętami przy kołach przykręci też 2 wkręty od spodu.. tak mniej więcej 15-20 cm od środka na lewo i prawo.. Da nam to pewność, że jak uderzymy podczas jazdy dokłądką i wkręt przy kole puści, to nie zgubimy dokłądki.. a to mogłoby się różnie skończyć..
---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:53 ----------
No właśnie wziąłem ten spoilerek na warsztat, ostatnio mieliśmy straszny młyn z zamówieniami... to dość dużo dłubaniny, żeby zrobić kopię tego spoilera.. ale mam doświadczenie z większego brata do 166 i wiem już jak podejść do tematu.. Jak formę progów robi się jednoetapowo, tak ten spoiler wymaga trzech etapów tworzenia formy.. każdy po ok 3 dni od przygotowania prototypu..
Progi Zendera w sumie chętnie też bym skopiował jeśli byłbyś tak miły i udostępnił.. Mogę po nie wysłać nawet naszego kuriera, potrzebuję informację tylko gdzie i kiedy miałby to zabrać..
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
jutro przelew zrobie na dokładke + 2 spoilery na klape , tak jak mówił kolega wyżej , chciałby oddać lakiernikowi dwa elelementy do malowania, zostawie mu tylko klapke wlewu paliwa żeby skumal kolor
Świetnie, pamiętaj wysłać dane do wysyłki..![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
a lotki na klape bagażnika masz juz gotowe czy są w trakcie produkcji??
Powinienem mieć dwie lotki na stanie..