DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Dodam, że przy klejeniu listew, były i są one tak sztywne, że miałem problemy z dociskaniem ich do progów samochodu. Kiedy juz przyłożyłem i klej zaczął wiązać, problem zaczął znikać...
W sumie zieloo te Twoje progi wygladaja calkiem calkiem...
Sent from my HTC Flyer P512
Ja już nie muszę kombinować z wygładzaniem tych progów dzisiaj udało mi się za cenę tych tańszych laminatów kupić troszkę sfatygowane oryginalne progi SportpackoweTeraz tylko podkleić w kilku miejscach i pomalować i będzie idealnie
![]()
A te progi Zieloo007 na fotkach bardzo ładnie wyglądają bardzo ładnie, i gdyby taka fotka była w tamtym ogłoszeniu pewien jestem, że znaleźliby więcej chętnych.
I jak kupił może ktoś progi takie jak ma Zieloo007...? Bo szukam sprawdzonego sprzedawcy, by nie kupić dziadostwa jak piszecie....
Te progi to raczej na allegro. I chyba nie różnią się niczym u jednego lub u drugiego sprzedającego. Popatrz na komentarze więcej nic nie zrobisz u każdego są takie same...
Swego czasu też szukałem ich, ale się rozmyśliłem i czekam na jakąś okazje z SP![]()
I Wreszcie zebrałem się na kupno progów. Wybór padł na sklep http://www.tuningallegro.pl/. Progi według mnie fajnie wyglądają grubość tworzywa wystarczająca. Jednak nie sądziłem że napis "progi wymagają wstępnego dopasowania na aucie" będzie oznaczać że są one za krótkie i słabo pasują do auta. nijak nie dało sie ich zamontować też na klej do szyb. I szczerze mówiąc bez podnośnika nie ma możliwości ich założenia. Dodaje zdjęcia.
![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Dla mnie porażka - nie tylko to, że trzeba je ciąć ale i sam wygląd.
To przetłoczenie trochę z dupy...
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."