Umyłem czarnego grata.
Do czerwonej 155 zakupiłem 4 opony 16 w dobrym stanie, z całą resztą samochodu.![]()
Umyłem czarnego grata.
Do czerwonej 155 zakupiłem 4 opony 16 w dobrym stanie, z całą resztą samochodu.![]()
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Założony uniwersalny sterownik centralnego zamkaw końcu mogę otwierać auto z pilota
![]()
po prostu mam dość... szczerze załamałem się... nie dość że poprzednia szkoda jeszcze nie zrobiona... (wycena warty to 996 zł za obdarte drzwi, błotnik, felga) to ktoś z niedzieli na poniedziałek przerysował mi całe auto... teraz jest 7 elementów do malowania razy przeciętnie 300-400 zł u dobrego lakiernika... sprawa zgłoszona na policję... nie mam już sił...![]()
Wczoraj zauważyłem że przestał mi grać jeden z głośników z przodu więc zdemontowałem boczek i sprawdziłem - głośnik przestał działać - wymienię na dniach. Przy okazji demontażu boczku naprawiłem nie działający przełącznik sterowania szybą u pasażera. Do kompletu zdemontowałem drugi boczek, poprawiłem okleinę rączki i zająłem się panelem sterowania szybami bo jeden z przełączników trochę się bujał. Przełączniki naprawione i działają jak powinny.
Relacja z tej operacji: http://www.forum.alfaholicy.org/147/...tml#post882615
Past bardziej nadaje się do tematu "Wyżal się"
Ostatnio edytowane przez drift-r ; 22-05-2012 o 17:10
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Wymienione tulejki prawego wahacza górnego,z lewej strony poleciał cały wahacz.Zawieszenie jak nowe.
ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.
alfa została umówiona na jutro na wymianę tylnego zawieszenia wraz z linkami hamulca ręcznego,ponieważ stara zawiecha ma już dość naszych dróg
---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 12:50 ----------
chwile temu z nudów zrobiłem próbę przelewową wtryskiwaczy i wynika na to że wszystko jest ok. Ropa płynęła baaaaaaaardzo wolno![]()
wymieniłem świece i przewody i już nie rzuca na bok silnikiem!!!![]()
Ostatnio edytowane przez 156X ; 24-05-2012 o 17:39
wymienione zawieszenie tył.
już cisza i spokój,mogę jeździć dalej po Polskich drogach![]()