Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Temat: Problem z Radiem ICS AR 166 foto

Użytkownik Embrion
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20V

Domyślnie

Cytat Napisał viader Zobacz post
    Zakłady liczą za roboczogodzinę, takie minimum to 100zł/h ale niektóre biorą więcej. Wyjęcie skrzyni i jej rozebranie to ładne parę godzin roboty, nie ich wina że klient się wystraszył kosztów. Mieli to jeszcze gratis poskładać i zamontować do auta? Z tego co pamiętam to niewiele mniej płaciłem za samo wyjęcie i rozebranie skrzyni manualnej w innym aucie.
    Nikt tu nie mówi o gratisach przeciez zaplacilem 700zl mogli doliczyc stówke i ja chociaz zlozyc i nie wkladac do auta bo i tak trzeba bedzie ja zrobic. Mam prawo zmienic sobie warsztat a oni powinni mi oddac skrzynie w takim stanie w jakim przywiozlem. Kto mi to teraz posklada i jaka mam pewnosc ze sa tam wszystkie czesci?

Druga sprawa to, ze auto ma padnietego automata i radio nie oznacza, ze trzeba teraz dwie kolejne kupic zeby zlozyc jedno auto no litosci. Dostalem juz info od kumpla skrzynia czeka na mnie w Italii jesli dadza gwarancje to pakuje na lore i heja

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Myślisz że złożenie automatu to stówka???? hehehehe dobre za tyle to bratu dwóch henryków nie chciało nawet skrzyni manualnej do punto 1 włożyć (150zł za wrzucenie skrzyni i spięcie wszystkiego trzeba było dać).
    Życzę Ci jak najlepiej ale szkoda że o brutalnej rzeczywistości przekonałeś się na alfie. Jakbyś kupił paska albo audi w takim stanie (za tyle) i by Ci się sypało to pewnie byś nie narzekał. Tylko spotykał się codziennie z kolegami w warsztacie kontemplując jaką okazję wyrwałeś tylko parę złotych trzeba włożyć
    A z alfą to pewnie nie koniec przy takim budżecie to nie licz na to że po ICS`ie i skrzyni wszystko będzie igła będziesz pewnie odkrywał kolejne tajniki niskiej ceny. Choć trzymam kciuki żeby Ci się pofarciło.

Użytkownik Embrion
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał marek230482 Zobacz post
    Myślisz że złożenie automatu to stówka???? hehehehe dobre za tyle to bratu dwóch henryków nie chciało nawet skrzyni manualnej do punto 1 włożyć (150zł za wrzucenie skrzyni i spięcie wszystkiego trzeba było dać).
    Życzę Ci jak najlepiej ale szkoda że o brutalnej rzeczywistości przekonałeś się na alfie. Jakbyś kupił paska albo audi w takim stanie (za tyle) i by Ci się sypało to pewnie byś nie narzekał. Tylko spotykał się codziennie z kolegami w warsztacie kontemplując jaką okazję wyrwałeś tylko parę złotych trzeba włożyć
    A z alfą to pewnie nie koniec przy takim budżecie to nie licz na to że po ICS`ie i skrzyni wszystko będzie igła będziesz pewnie odkrywał kolejne tajniki niskiej ceny. Choć trzymam kciuki żeby Ci się pofarciło.
    Pisalem, ze wypadaloby ja zlozyc a nie wkladac do auta bo teraz mam puzzle przedstawiajace statek na morzu przy blekitnym niebie. Jak to zawsze mowi moj kolega bedziemy sie jeszcze z tego smiac.
    Wracajac do ICKa zastanawia mnie czemu wyswietlaja sie funkcje regulacji a nie chce grac? Czego to moze byc wina? Jutro moze uda mi sie zjechac do domu to bede probowal kombinowac z waszymi podpowiedziami.
    Z Alfa widze jest jak ze studiami obie sa dla wytrwalych.

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Już wszystkie opcje z ickiem Ci przedstawiono.

Użytkownik Embrion
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał marek230482 Zobacz post
    Już wszystkie opcje z ickiem Ci przedstawiono.
    Wiem, dlatego wlasnie na tych podpowiedziach bede walczyl