A jeśli to zadziała to co mam zrobić by było to po ludzku a nie tak prowizorycznie?
A jeśli to zadziała to co mam zrobić by było to po ludzku a nie tak prowizorycznie?
Obrać przewód pinu 2 oraz pinu 7 i zlutować kawałkiem przewodu aby na stałe było.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Na pewno nie powinno tak wygladac
Wysłane z mojego Nexus 6P przy użyciu Tapatalka
Czyli jednym słowiem jestem zaniepokojony czy to auto nie pochodzi z jakiegoś pożaru.. Nie no jednak nie bo tylko radio takie odymione jest, cud, że to działa, ale dziwne ze nei mam kosteczek kolorywch od bose (bose bylo tu na pewno w ori)
Pewnie tylko przełożone z popożarowego w takim razie. No nic, kombinuj i prostuj sprawę
Wysłane z mojego Nexus 6P przy użyciu Tapatalka
Zobacz post #38 z opisem pinów głównie jest u góry sterowanie w kierownicy, jeden pin do bose i zmieniarka.
Ale mogę to zrobić tzw. na krótko? Pociągnąc sam od bose i sterowanie radia? Bo ja tam nie mam nic, nawet gdzieś za półką nie szwęda sie obcięta kostka
- - - Updated - - -
Radio i tak do zmiany bo te spalone radio ma walnięty laser.
No możesz zrobić na krótko. Prawdopodobnie przez to się nie uruchamiało bose.
Panowie stała sie rzecz straszna, alfa mi umarła tak nagle. Mryga na zmiane błąd ASR i błąd Immobilajzera. Raz odpala i jedzie potem gasnie i wywala blad immo a czasem w ogole nie odpala. Jest jakiś temat o tym na forum lubi domniemacie co to moze być?