Twoje wypowiedzi to pełen bełkot , już teraz widać brak argumentówNapisał blackalfa166
DD a 155 posiadam dlatego że bardziej mi się podoba niż 166
![]()
Twoje wypowiedzi to pełen bełkot , już teraz widać brak argumentówNapisał blackalfa166
DD a 155 posiadam dlatego że bardziej mi się podoba niż 166
![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Także zdecydowanie polecam v6. TS jest bardzo problemowym silnikiem w którym nawet falowanie obrotów jest trudne do zwalczenia. Silnik diesla, owszem dobry, lecz po co skoro można założyć gaz do v6 i tak samo tanio jezdzić z o wiele lepszą frajdą.
no to się uśmiałem 155 ładniejsza niż 166 no i dodaj jeszcze że bardziej dostojna jest bo nie masz LPG. Czowieku skąd ty przyleciałes na planete ziemia ??Napisał 75andrew155
oto kilka twoich wypowiedzi świadczących o twoim cyniźmie i hipokryzji.
to ty nie wiesz że jak się coś psuje w alfie to się jedzie do serwisu i tam się naprawia ? Jak to sam powiedziałeś SKUNDLASZ swoją piękną dostojną alfę podróbkami ? bo co bo taniej ? czyli tanie badziewne cześci można pakować ale alternatywnego paliwa już nie. Bo co bo czesci nie widać nieNapisał 75andrew155
i można kombinować ale podjechać na stację i zatankować LPG to dla ciebie wstyd
jaja poprostu takiego hipokryty juz dawno nie widziałem
kiedyś trzeba bylo wymienić wycieraczki to napisałeśhmm wiesz jak mnie się wycieraczki skończyły to pojechałem do serwisu i zamówiłem te ramiona i nie SKUNDLAŁEM autaNapisał 75andrew155
a jak tam twoje rolki ? kiedyś nawet tak kombinowałeś że od SKODY dopasowałeś częściinnym razemNapisał 75andrew155
Zamienniki ? po co przecież ty nie hańbisz się i nie kundlisz autaNapisał 75andrew155
nie można bylo podjechac do serwisu ? czy paliwo cię tak drogo wychodzi że cię nie stac na części
hmmm drążki i końcówkii co dorobileś coś wkońcu ? może cos się udalo spasować ... no bo oryginały to są drogie przeciezNapisał 75andrew155
![]()
masz na swoim koncie 3070postów i takich przykładów jak kombinujesz żeby było taniej mogę przytaczać dziesiątki. Korzystasz z alternatywnych kiepawych części a śmiejesz się z alternatywnych paliw
nienawidze hipokrytów
HIPOKRYTA <strzela>
LPG w ogole nie bralbym pod uwage. Ja brałbym tylko i wyłacznie 2.4 JTDM 175. Po delikatnym chipku masz 210 KM, osiągi zblizone do 3.0 V6, przy spalaniu absolutnie nieporównywalnym - srednio 7.5L ON vs średnio 11L Pb95. Powyzsze zalozenia maja sens przy przebiegach minimum 15-20 kkm/rok, co przy 166 nie powinno stanowic problemu.
Tak Alfa 155 jest dla mnie ładniejsza od 166 i dziwię sieZe tego nie możesz zrozumieć a przytoczone moje wyrwane z kontekstu zdania są bardzo nie trafione . Wycieraczki mam orginalne Championa za 170 zł komplet a nie jak w serwisie mi powiedzieli za sztukę. Chyba lepiej się zapytać o wahacze użytkowników którzy dłużej odemnie mają 155 V6 niż kupować w ciemno . Rolka prowadząca od paska klimatyzacji jest od Skody bo innej nie miałem i chodzi do dziś. Drążki kierownicze mam założone orginalne od tego modelu żeby zrozumieć to zagadnienie to tzreba by było przeczytać cały temat a to co przytoczyłeś to jest tylko wycinek tego tematu . Siłowniki maski są nowe i nie interesuje mnie czy one są orginalne czy tez nie orginalne ważne że działają i polecam zakup 40 zł za sztukę . Tak więc twoje wyszukiwania moich postów na nic sie zdały temat dotyczy V6 i ewentualnym jego zagazowaniu czego nie polecam a nie części zamiennych . Widac brak argumentów co do moich postów nie musisz ich czytać niektórym mogą się przydać
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
Alfa Romeo 155 V6 1996
HIPOKRYTA
Tylko tyle masz do powiedzeniaNapisał blackalfa166
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
Alfa Romeo 155 V6 1996
SZPANER NA GAZIENapisał blackalfa166
![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
Alfa Romeo 155 V6 1996
Andrzej ty masz na nazwisko Leper ?
bo zachowujesz się jak on![]()
ja szpanuje ? czym ? sam powiedziałeś że 166 jest dużo brzydsza od twoje 155Napisał 75andrew155
![]()
wyrwany z kontekstu to ty jesteś. Nawet nie masz za grosz godności żeby poiwiedzieć ... owszem jak mogę coś taniej kupić to się kombinuje. Nie ma senssu wydawać kasy na oryginaly w niektórych przypadkach. Ale nie lepiej napisac że to wszysko nietrafne przytoczenia z mojej strony.Napisał 75andrew155
HIPOKRYTA <strzela>
Szanowny "blackalfa166", Alfe kupilem 2 lata temu za 30K w stanie - jak to ocenił mechanik - prawie idealnym z przebiegiem ok 150K. Auto bylo regularnie serwisowane w Carserwisie...Za mojej "kadencji" pod maską poszło: chlodnica, termostat, pompa wody, termowłącznik wentylarota, czujnik temp, jakias wiązka elekrtyczna (nie wiem od czego ale auto stanelo) a teraz na wymiane czeka wentylator... w drugim aucie, jakim jest volvo s60, ktore mamy od nowosci - przy identycznym juz przebiegu jedyną jak narazie usterką bylo lozysko kola...w pugu 406, ktorym zrobilem 260K km byla konieczna wymiana silniczka krokowego i paru zarowek! tylko!
inne kwiatki dotyczące 166: 2 komplety wachaczy, 3 silowniki w drzwiach,klamka!(jak to mozlwe zeby rozpadla sie klamka?!?!), nagrzewnica i pare przekaźnikow ktore zostaly uszkodzone w wyniku zalania (swoją drogą jakim to trzeba byc mózgiem zeby część ktora może wylać umieszczac nad elektroniką?), podgrzewanie fotela kierowcy 3 dni temu padlo...
no wiec generalnie na aucie sie troche zawiodlem. a ze podchodze do aut w sposob dosc pedantyczny, to prosze mi tu nie wrzuciac ze kupilem zaoranego szrota, bo chocby nie wiem w jak zlym stanie mialby byc samochod, to o takiej usterce jak centarlny zamek czy podgrzewanie fotela w zadnym innym samochodzie nie slyszalem...