Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy 1234567891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 110

Temat: Zapisy na Zlot w Bielsku Białej od 31.08.2007 - 02.09.2007

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał cysio
    Ale panowie, skoro jestem z Bielska i zlot będzie w Bielsku a ja chcę i mogę wpaść tylko w sobotę to chyba nie musze płacić? Czy to jest impreza zamknięta czy jak?
    Myśle ze impreza jest otwarta na wszystkich ale za darmo to raczej nie bardzo. Ten temat tez był przy zlocie na pomorzu, padła propozycja jednego z klubowiczów ze przyjedzie na zlot jako "obserwator" tylko pojawia się wtedy problem. Pierwszy to taki ze wtedy obserwatorów bedzie pełno a organizacja takiego zlotu sporo kosztuje i jest to troche nie wporzadku wobec tych co płacą pełną stawke sponsorując obserwtorom zabawe. Tam rozwiązano go tak ze albo sie płaci albo nie przyjezdza na zlot. I mysle ze tak jest uczciwie. Jesli w przyszłym roku uda sie zebrac sponsorów to uczestnictwo bedzie za grosze, w tym roku tak sie nie udalo...
    Na nasze szczescie jesli frekwencja dopisze bedzie o nas głośno w mediach i wprzyszłym roku bedzie szansa na sponsorów. Poki co uwazam ze trzeba płacić.

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Paweł156
    Cytat Napisał cysio
    Ale panowie, skoro jestem z Bielska i zlot będzie w Bielsku a ja chcę i mogę wpaść tylko w sobotę to chyba nie musze płacić? Czy to jest impreza zamknięta czy jak?
    Myśle ze impreza jest otwarta na wszystkich ale za darmo to raczej nie bardzo. Ten temat tez był przy zlocie na pomorzu, padła propozycja jednego z klubowiczów ze przyjedzie na zlot jako "obserwator" tylko pojawia się wtedy problem. Pierwszy to taki ze wtedy obserwatorów bedzie pełno a organizacja takiego zlotu sporo kosztuje i jest to troche nie wporzadku wobec tych co płacą pełną stawke sponsorując obserwtorom zabawe. Tam rozwiązano go tak ze albo sie płaci albo nie przyjezdza na zlot. I mysle ze tak jest uczciwie. Jesli w przyszłym roku uda sie zebrac sponsorów to uczestnictwo bedzie za grosze, w tym roku tak sie nie udalo...
    Na nasze szczescie jesli frekwencja dopisze bedzie o nas głośno w mediach i wprzyszłym roku bedzie szansa na sponsorów. Poki co uwazam ze trzeba płacić.

Paweł156 tak sobię myślę, że jak ktoś przyjedzie i będzie chciał popatrzeć albo porozmawiać to chyba go nie przegonimy :wink: .Na Pomorzu były identyfikatory i to załatwia sprawę, nie masz identyfikatora nie bierzesz udziału w atrakcjach.
    Może powinniście z Rafałem obgadać opcję opłat za poszczególne atrakcje, płatne oczywiście odpowiednio wcześniej. Takie rozwiązanie pozwoliło by tym którzy są na miejscu na udział w imprezie bez opłacania noclegu.

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Na pewno nikogo nie przegonimy chcemy zeby było nas jak najwiecej.
    Na poszczególne atrakcje nie bedziemy sie rozdrabniać bo kazdy bedzie chcial cos innego i nie bedziemy wstanie zapłacić za wszystko. Rafał napisze jeszcze koszt opcji dla tych co chcą wpasć na jeden dzien i bez noclegu, to chyba bedzie najlepsze wyjscie.

wera
    Gość

Domyślnie

czyli tak jakby "bilety z noclegiem" i "bilety bez noclegu" ??

Paweł156
    Gość

Domyślnie

zgadza się

koszt bez noclegu wynosi 100zł

Rafał niestety jest zagoniony sprawami zlotu i tez swoją pracą wiec prosił zebym przekazał radosną nowine

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Paweł156
    koszt bez noclegu wynosi 100zł
    No widzisz i mamy jeszcze jedną opcję :wink:

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33
    No widzisz i mamy jeszcze jedną opcję
    Robert, co ja bym bez Ciebie zrobił....... :mrgreen:

areks
    Gość

Domyślnie

Hey
    Czyli co jakbym chcial wpasc Was poznac na jeden dzien, nie biorac udziau w atrakcjach to tez musze becalowac te 100zl??
    Bylibysmy w dwie zalogi- 2 x srebrne 166 jak cos...

ViP Znawca Avatar Rafał
    Mieszka w
    Kozy k/Bielsko-Biała
    Auto
    164 Q4 , Giulietta QV, 164 - 2 szt , Alfa Galaxy / BUSSO Stelvio Super 280KM/ Spider ph2

Domyślnie

Napisze krótko - nikt nie bedzie w stanie dostac sie na teren zlotu bez identyfikatora - gdyz ubezpieczenie imprezy i udział w zlocie jest dokładnie poparty osobistym wypełnieniem karty zgłoszenia z podaniem peselu i nazwiska - jesli chodzi o przejazdy to mozna sie dołączyc oczywista sprawa pogadac - jasne - nie jest to impreza masow!!!- odnosnie Żaru niestety wjazd bedzie tylko z identyfikatorami - pozostali musza autka zostawic na dole na parkingu i kolejka wyjechac na góre - za szyba kazdego bedzie odpowiedni znaczek (zezwolenie na wjazd na góre Żar) - normalnie jest tam zakaz wjazdu.
    Co do opłat za atrakcje nie ma mozliwosci wyszczególnienia ceny za kazda atrakcje bo nikt nie postawi scianki wspinaczkowej lub paintbola dla 5 osób -
    Proszę o wyobrażnie podczas zadawania pytań - naprawde organizacja zlotu jest wielkim przedsiewzieciem zwłaszcza ze sponsorzy nie kwapia sie do wydania kasy na "jakichs tam kolesi co jeżdżą fiatami" tak dzisiaj usłyszałem i słysze podobnie wiele razy - niech kazdy z forumowiczów spróbuje załatwic sponsora- zobaczymy jaki bedzie efekt !
    Wielu z was zna moje powiedzenie :Krytykować może ten ,kto coś zrobił .
    Pozdrawiam i życze owocnych poszukiwań sponsorów!

DDEvil
    Gość

Domyślnie

A ja juz w samym bielsku bede mial prozbe do kogos zeby sie przygarnac do czyjegos auta bo najprawdopodobniej moja 2 ga polowa bedzie w sobote pracowac i chyba sie bedzie musiala wrocic po poludniu do pracy i zas przyjedzie pod wieczor i bede sie musial wcisnac do kogos w razie jakiegos wyjazdu w sobote po poludniu :mrgreen: mam nadzieje ze ktorys z kolegow lub kolezanek bedzie na tyle otwarty i zaproponuje pomoc :mrgreen:
    Pozdrawiam