grupa z NS będzie w okolicach 14![]()
grupa z NS będzie w okolicach 14![]()
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Dojazd macie banalny i rewelacyjną drogę.
Najlepiej wyjeżdżać z N.S. w kierunku Jurkowa, i w Tęgoboży (nigdy nie wiem jak to się odmienia), przed podjazdem pod górę odbić w prawo i jechać w kierunku Ujanowic, a następnie w miejscowości bodajże Kamionka odbić w prawo w kierunku Żegociny. Z pewnością dacie radę
Pozdrawiam.
- Rafał
Rafal a jakbym jechal od Zakopca bo byc moze w sobote bede w Zakopcu i moge jechac od tamtej strony??
Ja bedę też około 14, jak coś to rozpalajcie tego grila bo przyjadę głodny.
No jasne.
Masz spory wybór tras.
Np. z Zakopanego do Nowego targu i stamtąd jest droga na Nowy Sącz, z której trzeba odbić w lewo na Limanową i dalej do Żegociny.
Np. z Zakopanego do Rabki, Mszany Dolnej i do Limanowej, gdzie trzeba odbić w lewo w kierunku Bochni (chyba najłatwiejsza trasa).
Pozdrawiam.
- Rafał
Wracając dzisiaj z pracy podjechałem do kamieniołomu.
Wszystko jest OK, w sobotę trochę tam tylko posprzątam.
Będąc na miejscu przekonałem się, że lepszego miejsca na spotkanie na tym terenie nie widziałem
Pozdrawiam.
- Rafał
no i gitara.Pytanie tylko czy jak bedzie taka pogoda spot sie odbedzie czy przekladamy na kolejna niedziele??
- - - Updated - - -
aha mam jeszcze pytanie.Zabiera ktos ze soba swoja kobiete??Rafal mam nadzieje ze Ty tak.Chodzi o to zeby moja zbytnio sie nie nudzila i miala z kim pogadac o jakis torebkach i butach bo auta to ja raczej tak bardzo nie interesuja
Ja swoją również biorę:-)
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Ja zabieram swoje dwie kobiety, jedna ma 4 miesiące, druga trochę starszaTak że nasze kobitki pogadają sobie o wszystkim.
Rafał możesz zaznaczyć na google maps mniej więcej gdzie ten kamieniołom jest i podać linka.
Tak, moja żona będzie ze mną, więc nie macie się o co martwić
Sickboy, wstyd się przyznać, ale nie wiem jak zaznaczyć w googlemaps ten punkt...
Jednak nie ma możliwości by jadąc drogą przez Żegocinę przejechać przez to miejsce i go nie zauważyć.
Kamieniołom jest po lewej stronie zaraz przy drodze, tuż za rzeką.
Od tablicy ŻEGOCINA około 1500m.
Traficie bez problemu.
Jedynym problemem może być parking, który pomieści max 10 - 12 samochodów. Na szczęście 300m dalej jest już spory parking, gdzie można zostawić samochód.
Tak jak wspominałem wcześniej trzeba pozabierać jakieś sztućce, kubki, no i oczywiście kiełbaski, chleb, napoje co kto lubi.
O węgiel zadbam sam.
Jeśli ktoś ma jakieś rozkładane krzesełka itp, może zabrać ze sobą. Nie wiem ilu nas tam będzie, ale miejsc siedzących jest na 16 - 18 osób.
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S.
jeśli nie wrzucałem to wrzucam: http://www.zegocina.pl/przyroda/kami...amieniolom.htm![]()