Nie sądzę żeby karbonowe wnętrze wyglądało fajnie ale wrzuć foto. Zobaczymy jak to wyszło.
Nie sądzę żeby karbonowe wnętrze wyglądało fajnie ale wrzuć foto. Zobaczymy jak to wyszło.
Podłokietnik był czarny , bo ktoś go kiedyś zmienił z wersji czarnej , kiedys był popielaty welur i wrzuciłem popielatą skórę.
wszystkie te malowane plastiki były malowane jednym kolorem RAL 7037. obszył bym podłokietnik jasną skórą ale musiała by mieć identyczy odcień jak siedzenia zeby to ładnie wyglądało. na razie jest czarna, ale jak trafi się gdzieś tkanina o odcieniu siedzeń, to zmienie.
foli carbonowej uzylem tylko na boczki tunelu element pod kierownica, są mało widoczne i nie zakłócają estetyki, dzis postaram sie strzelić fotke, oczywiscie jest to rozwiązanie do czasu polakierowania.
Z chęcią zobaczę te fotki jak wygląda tam carbon.
Jest Peugeot 406 Coupe 2002r 3.0 V6
Była Alfa Romeo 166 2002r. 2.4 JTD
Była Vectra B 2000r 2.0 DTI
Była Vectra A 1993r 1.8 B+G
Panowie mój kolega zajmuje się flokowaniem i właśnie myślę żeby zastosować u siebię tą metodę na elementach które się kleją. Co o tym myślicie ?![]()
Flok to jest dobry do rajdowek, w 166 bedzie to tragicznie wygladac....
Cudujecie , wywijacie, karbony floki i inne wuje muje dzikie węże.
1. MAsz szwry dół kokpitu? Kupijesz aceton i sprej RAL7037 i malujesz
2. Masz czarny dół kupujesz aceton i na dół czarny sprej matowy
3. Masz kremowy dół i nie znasz kodu koloru- idziesz do mieszalni z elementem kokpitu i Ci dobierają ( o szczegóły pytać kolegi Mandziel)
CO tu wiecej wywijać? Wszystkie floki i karbony sa fajne ale w CC albo GTV. 166 to wielka locha z masą elementów w chromei które mają jej nadac elegancji z założenia. Jak wsadzisz tam flok albo karbon to to bedzie BAZAR w wuj.
Ja wiem ze te auta są juz bardzo tanie i trafiaja do gimbazy wszelakiej masci któa półzycia spedziła przed PS3 grając w NFS, ale panowie nie tedy droga. Każda odchyłka od serii to juz jest spacer po kruchym lodzie to sie nie może udać...
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 17-05-2015 o 19:28
[C
Masa nic dodać nic ująć![]()
Jest Peugeot 406 Coupe 2002r 3.0 V6
Była Alfa Romeo 166 2002r. 2.4 JTD
Była Vectra B 2000r 2.0 DTI
Była Vectra A 1993r 1.8 B+G
tak tak wszystko sie zgadza bez dwóch zdań ja wsadziłem tymczasowe rozwiązanie by nie brudzić sobie spodni a w szczegolnosci pasażer, idą ciepłe dni i wiem co musze z tym zrobic bo troszke w lakiernictwie posiedziałem wiec spoko udzieliłem sie w temacie że jeżeli ktoś potrzebuje chwilowego obejścia do czasu polakierowania podałem swoj przykład a jakieś dziwne docinki z "gimbazą" sa po prostu nie na miejscu i nie wiem do kogo to celujesz.
![]()
Ostatnio edytowane przez detoxynator ; 17-05-2015 o 21:01