witam. mam takie pytanie jak rozpoznac czy moglo byc DSP w samochodzie mam tylna półkę z miescem na 2 glosniki w i te glosniki wysokotonowe w drzwiach czy jest mozliwe bylo ale ktos sobie zdemontował ?
witam. mam takie pytanie jak rozpoznac czy moglo byc DSP w samochodzie mam tylna półkę z miescem na 2 glosniki w i te glosniki wysokotonowe w drzwiach czy jest mozliwe bylo ale ktos sobie zdemontował ?
Ostatnio edytowane przez czursson ; 11-05-2014 o 10:12
8 głośników w drzwiach miały wszystkie 166. Tylko przy DSP były lepsze i mocniejsze. Miejsce na głośniki z maskownicami w półce też były zawsze. Możesz szukać czy masz wiązkę do DSP w bagażniku (jakieś wolne wtyczki) i ewentualnie czy w drzwiach masz lepsze głośniki.
ok dzięki tzn ze nie bylo DSP , muszę sie zastanowic na dokupieniem![]()
Witam zapewniam Cię że warto mieć DSP.
Nie ma nad czym się zastanawiać tylko kupować![]()
Ostatnio edytowane przez Łukasz 166 ; 12-05-2014 o 13:34
Jest Peugeot 406 Coupe 2002r 3.0 V6
Była Alfa Romeo 166 2002r. 2.4 JTD
Była Vectra B 2000r 2.0 DTI
Była Vectra A 1993r 1.8 B+G
Łukasz 166 ,montowałeś wiązkę do polifta czy starą
Montowałem cały zestaw razem z wiązką od przedlifta bo słyszałem że mogą być jakieś różnice między przedlift a polift i wolałem nie ryzykować.
Jest Peugeot 406 Coupe 2002r 3.0 V6
Była Alfa Romeo 166 2002r. 2.4 JTD
Była Vectra B 2000r 2.0 DTI
Była Vectra A 1993r 1.8 B+G
Są różnice.
A dokładniej ,niech się ktoś wypowie jakie są róznice,czy to tylko to ,że wzmak jest po prawej stronie,teoretycznie wszystko powinno się złożyć
Teoretycznie. I praktycznie też ale.... po FL wiązka idzie progiem a przed idzie tunelem. Widzę że masz `99 to też masz inne wtyczki do klimatronika (wspólna wiązka). Tak więc p&p nie będzie. Ale oczywiście da się to ogarnąćbył temat na forum jak ktoś przerabiał wiązkę. Ja sobie zrobiłem ją sam. Do DSP potrzebujesz raptem kilka kabelków. Reszta jest "przy okazji" spleciona razem. Tak więc browarek (może dwa) i gra
![]()