Witam. Na początku zaznaczę, że korzystałem z funkcji 'szukaj' i znalazłem to co chciałem - http://www.forum.alfaholicy.org/147/...wnosciach.html. Mianowicie, mam ten sam problem, i szukam kogoś w okolicach Lublina kto mógłby mi w tym pomóc. Po prostu psychicznie nie wytrzymuje tego skrzypienia przy pokonywaniu nierówności, progów etc.. Aż mam ochotę odstawić Alfę na parking i przejść się piechotą... Oczywiście stacja kontroli pojazdów nic nie wykazała, nawet Panowie bardzo się zdziwili, że nie mają się do czego przyczepić. Dopiero po przejechaniu się z Panem ze stacji, mogłem pokazać o co mi chodzi. Miejscowi mechanicy nie wchodzą w grę, ponieważ nikt z nich nawet nie ma pojęcia co to może być, więc aż mi szkoda dawać im samochód do rozebrania i sprawdzenia, bo zaraz zechcą wymienić połowę części. Tak więc jak powiedziałem na początku, szukam pomocy w okolicach Lublina. Byłbym bardzo wdzięczy za jakiś kontakt do dobrego człowieka, z góry dziękuję.
Pozdrawiam, Fr4cTiv0.
PS Jestem na forum od niedawna, więc jeżeli pomyliłem dział, proszę moderatora o przeniesienie w odpowiednie miejsce.