Sytuacja jest dosc skomplikowana, gdyz nie poradzil sobie z nia juz jak narazie 1 elektromechanik.....otoz nawigacja a głownie plyta cd w mojej 147 bedzie dzialac tylko i wylacznie wtedy gdy pierw przekrece stacyjke samochodu, poczekam chwile i dam play, i wtedy wlacze silnik _ wtedy muzyka idzie, ALE gdy juz go wylacze i znow zapale to juz nie idzie. Trzeba odczekac kilka a czasem nawet kilkanascie godzin by znowu grało....jest to jeszcze na tyle skomplikowane, ze wtedy gdy sie pierniczy to odtwarza ta plyte zazwyczaj jakies 5sekund i nastepne 10 nie i tak w kolko wiec juz kompletnie zadziwiajace. Elektromechanik mowil, ze nic nie poradzi, bo nie ma pojecia o co chodzi, wyslal mnie jedynie do fiata w BB, zeby oni mi sciagali jakies kody z Wloszech. Niewiem jeszcze o co chodzi nie orientowalam sie, ale moze ktos mial podobna sytuacje??? pytam, gdyz nie ma jazdy bez dobrej muzyki a i navi by sie przydała
Jeszcze dodam, ze od momentu gdy navi wrocila od elektro to nie chce sie wysuwac plytka cd nawet. Istny horror!