Witam serdecznie
Mój problem jest bardzo dobrze znany, niestety nie do końca lubiany, mianowicie falujące obroty, gaśnięcie silnika przy wysprzęglaniu generalnie chodzi o niskie obroty. nie będe się więcej rozpisywał bo w zasadzie nie chodzi mi o przedstawienie problemu.. Alfa była podpięta pod komputer, błędy skasowano dzięki Krzyśkowi użytkownika tego forum, wywala błąd przepływomierza. Chodzi o silnik benzynowy 1.8 TS w modelu 156. Moje pytanie.. czy jest ktoś z okolic Rzeszowa kto byłby tak miły i uprzejmy spotkać się i użyczyć "zdrowego" przepływomierza aby sprawdzić czy to napewno chodzi o tę część, bo bez sensu kupować i wydać kilka stówek niepotrzebnie. Może jest osoba która ma podobny problem i można to załatwić w jednym terminie, termin do ugadania wiadomo, w gre wchodzi przyszły tydzień ponieważ wyjeżdzam na kilka dni i nie będzie mnie w Rzeszowie. Z góry wielkie dzięki za odzew i pomoc![]()
Pozdrawiam Wszystkich Alfaholików
Jendker
[EDIT]
Problem został rozwiązany, po podpięciu sprawnej przepływki wszystko chodziło jak należy. Dzięki Koledze który pomógł sprawę rozwiązaćTeraz tylko kupić, założyć i śmiało można jeździć
![]()