witam.Po uporaniu sie z naprawa kolektora wydechowego i wtryskow jest kolejny problem..
Jakis czas temu wspomaganie podczas krecenia kierownica w miejscu wydawalo odglos jakby bylo sterowane elektrycznie.Teraz nie ma tego dzwieku ale czasem jak skrecam przy malej predkosci to cos buczy i jakby "trze" . Ciezko to okreslic.. auto jak daje mu w gaz to dziwnie buczy i czase. czuje jakby silnik mial ciezej..kurde sprawdzalem lozyska i przeguby i jest ok. Czy zacierajaca sie lub zatarta pompa wspomagania miala by cos wspolnego? aha i jak zaczyna buczec podczas przyspieszania to czuje drzenie na pedale gazu oraz troche jakby pod nogami..jestem znowu juz za granica i tutaj ciezko to zalatwic bez duzych kosztow.Pompa wspomagania nie jeczy i plyn tez jest..czy mozna jakos sprawdzic czy pompa ciezko chodzi ?np.zdjac pasek i pokrecic kolem?a moze ktos ma inny pomysl na to buczenie? buczy tylko przy przyspieszaniu no i czasem zabuczy jakby wspomaganie przy skrecaniu no i wtedy tez drzy... Ciezko mi jest opisac te objawy bo o ile na mechanice sie w miare znam to to mnie rozwala..moze q-tronic sie konczy ze buczy i drzy lekko jak przyspieszam..
Nie zakładaj w ten sposób tematów, bo z tytułu nie wynika nic konkretnego, dodatki typu "Pomocy" nic nie wnoszą i są niezgodne z regulaminem.
Pisz po polsku !