Witam, poszukuję takiego elementu
do wstawienia za DPF,
Czy orientuje się ktoś czy w PL jest jakiś wykonawca i gdzie można takie coś dostać ?
Z góry dziękuję za pomoc.
Witam, poszukuję takiego elementu
do wstawienia za DPF,
Czy orientuje się ktoś czy w PL jest jakiś wykonawca i gdzie można takie coś dostać ?
Z góry dziękuję za pomoc.
W ASO powinieneś dostać to bez problemu.
Numer części 51809647.
Ostatnio edytowane przez magil ; 17-10-2014 o 12:30
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Orientuje się ktoś czy lepiej mieć puszkę z wydłubanym filtrem czy wstawić taka rurę jak wyżej?
Zostaw puszkę.
Tak- auto jest homologowane z DPFem... usuwając DPF automatycznie auto staje się "nielegalne".
I o ile zachowasz to info dla siebie, o tyle usuwając puszkę diagnosta na przeglądzie może zacząć zadawać trudne pytania...
Jeśli kiedykolwiek przyjdzie mi usunąć DPF'a to na pewno puszka zostanie.
Najlepiej ją rozciąć od góry tak, żeby nie było widać, że coś było grzebane.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Chodzi mi o aspekt techniczny(krzywa doładowania, hałas itp)Filtr mam już dawno usunięty(wybebeszona puszka). Pytania diagnosty nie są mi straszne
![]()
Jak robota jest dobrze zrobiona to nie ma różnicy czy jest pucha pusta czy z rurą w środku bądź sama rura.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
A jak z doznaniami akustycznymi? Lepiej chyba z puszką?
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10