witam gzie znajduje sie ta centralka która otwiera drzwi z pilota proszę o szybką odpowiedz nigdzie tego nie znalazłem ....alfa 147 1.6 ts 3 drzwiowa
witam gzie znajduje sie ta centralka która otwiera drzwi z pilota proszę o szybką odpowiedz nigdzie tego nie znalazłem ....alfa 147 1.6 ts 3 drzwiowa
Nie jestem pewien ale chyba w bagażniku.
Gdzieś koło bezpieczników pod kierownicą.
witam odswiezam temat bo teraz nic niedziała....czyli centralny z pilota,zamykanie z kluczyka tzn po wsadzeniu klucza do drzwi zamykały sie równiez te od pasazera i z zamykanie od srodka przyciskiem drzwi...bezpiecznik jest okej ...pomysły ?
O ile się nie mylę to pod prawym przednim błotnikiem jest taka czarna puszka i tam łapie pilotznalazłem ją przypadkiem przy demontażu alfy kolegi ;D
panowie rozebrałem bagaznik tak koło lampki i niema tej centralki gdzie szukac dalej? nie potrafie znalesc zadnej konkretnej odpowiedzi...
Gdzie i czy wogóle jest jakis przekaznik do centralnegop jesli tak to gdzie on sie znajduje???
Ja zawsze byłem przekonany, że w drzwiach kierowcy, ale mogę się mylić - tzw. MASTER
Using Tapatalk
witam ponownie nikt niewie gdzie to sie znajduje??????????? przeciez są tu tacy znawcy a niewiedzą takiego czegos wrrrrr!!!!... dobra kolejne pytanie dołanczam zdjecie i pytanie czy to jest kod który potrzebuje do kodowania kluczyka.... i poprawka mała zamykanie kluczykiem drzwi juz działa wystarczyło odłączyć aku na chwile , jak i równiez zaczeło działać zamykanie auta ze środka.
znalazłem tu taki temat http://www.forum.alfaholicy.org/156/...ntralnego.html
Wychodzi na to, że znajduje się za schowkiem pasażera... Co do kodu to nie potwierdzę bo nie posiadam... ;/