Panowie nie dzialaja mi awaryjne. Kierunki oba dzialaja i napiecie do przycisku awaryjnych dochodzi bo sie swieci. Probowalem wyjac Icsa i mi nie idzie... Dlatego pytanie czy jest sens sprawdzac styki na przycisku?
Dd mobile
Panowie nie dzialaja mi awaryjne. Kierunki oba dzialaja i napiecie do przycisku awaryjnych dochodzi bo sie swieci. Probowalem wyjac Icsa i mi nie idzie... Dlatego pytanie czy jest sens sprawdzac styki na przycisku?
Dd mobile
Jeśli kierunki działają to pewnie włącznik awaryjnych, to że się świeci nie znaczy że działa. Panel ics demontujesz najpierw dolny ale przed tym wyciągnij chromową listwę na łączeniu paneli, a później górny, tylko bez pośpiechu żebyś kabelków nie wyrwał. Wszystko idzie sprawnie i bez niespodzianek o ile masz trochę cierpliwości, po tym jak się już dostaniesz zmasuj (zamknij obieg) przewodów dochodzących do włacznika i będziesz wiedział czy to włącznik, ale ja stawiam na niego...
Nie pamietam dokladnie ale cos mi swita ze jest to przykrecone, a blaszki o ktorych mowa musisz zwolnic czyms cienkim, ja zrobilem sobie takie ala kluczyki z blachy o grubosci 0,7 mmtrzeba sobie radzić
![]()
Koledzy coś mi się zjeb..... Ale jest odwrotnie jak u kolegi powyżej awaryjne są a kierunków brak zarówno na desce jak i fizycznie. Czy za taką sytuację jest odpowiedzialny przekaźnik pod ICS-em? Oczywiście bezpiecznik pod kierownicą ok, profilaktycznie wymieniłem na nowy. Na awaryjnych wszystko gra świecą na konsoli strzałki też, a na prawo czy lewo nie ma życia.
No to po problemie.
Dd mobile