Witam Moj TS 2.0 po tym jak zawsze zapalał moze nie za jak to sie mówi strzała a za 3-4 obbrotem rozrusznika ale zawsze zapalał.
Kiedy zabrałem sie za czyszczenie go gruntowne w kokpicie juz nie chiał zapalic nie wiem czy to zbieg okoliczności czy jakis np. kabel pod fotelem odłączyłem . Nie mam autoalarmu wiedz nie rozumiem sadze ze to przypadek>
Prubowałem pierw odpalić na tzw Plaka do kokpitu to sie dusił prubował odpalac ale nie zakoczył na dobre , beznyna smierdzi cały czas jak krece rozrusznikiem , na noc opiołem aku podłaczyłem rano nic. Na pych prubowałem 30m na 3 i 2 biegu dałem spokuj zero efektu.
Aha miałem Rezerwe taka juz głeboką i dolałem 6lirów ale nic nie dało . Nie wiem za co teraz sie zabrac .
Jak właczam zapłon nie słysze pompy paliwa ale nie pamietam zebym wczesniej ja słyszał lub nie zwróciłem uwagi
Dzien wczesniej w nocy regulowałem spryskiwacze do szyby
i ze około 20 razy przekrecałem na zapłon zeby swiatełka właczyc i spryskac szyby
Chyba zamuwie kabelu ELM 327 OBD II SCAN Bluetooth zeby nie nabijac kieszeni mechanikom a kabel sie przyda na pewno.