Witam , niestety nie byłem w stanie znaleść tematu urwanej klamki schowka w mojej 147
Niestety muszę ją zmienić lecz nie wiem gdzie mogę zakupić klamkę ... poza tym nie wiem jak się do tego zabrać :/
Z góry wielkie dzięki za info![]()
Witam , niestety nie byłem w stanie znaleść tematu urwanej klamki schowka w mojej 147
Niestety muszę ją zmienić lecz nie wiem gdzie mogę zakupić klamkę ... poza tym nie wiem jak się do tego zabrać :/
Z góry wielkie dzięki za info![]()
Jeśli nie masz klamki, to samej niestety nigdzie nie kupisz, pozostaje jedynie kupno całej klapki od schowka.
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
dzięki za odpowiedź , a nie orientujesz się czy sama klamka będzie pasować z anglika ... - klapy są inne wiadomo ale klamka może ta sama będzie ... ???
Tylko zobacz czy pod klamką masz cały ten plastik, bo ja niestety mam połamany i gdybym jakimś cudem dostał gdzieś samą klamkę to i tak chyba już nie zamontuje.
Swoją drogą gdzie ci się bocian udało dorwać samą klamke?
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
A może to zabrzmi trywialnie, ale jak zdemontować tą całą klapę? Wezmę do domu to w ciepełku coś wymodzęU mnie ta klamka dopiero zaczyna się ruszać, więc jeszcze jest nadzieja, że wystarczy ją dokręcić, ale wolałbym nie grzebać w plastikach jak jest koło 0 na dworze.
A jakby ktoś potrzebował całego schowka to ma taki w zapasie i w ramach wyprzedaży garażowej mógłbym się sprzedać.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Napisz na PW ile chcesz za schowek