Chcę wymienić tarcze z przodu w Crosswagonie, jakie polecacie? Uderzać w TRW, Brembo czy w tańsze Optimal itp.
Chcę wymienić tarcze z przodu w Crosswagonie, jakie polecacie? Uderzać w TRW, Brembo czy w tańsze Optimal itp.
na hamulcach nie oszczędzaj, tym bardziej z przodu. Bierz sprawdzone brembo, trw czy nawet mikoda(ja mam mikode z klockami ferrodo i jest bardzo dobrze)
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
Tu to fakt, że nie ma co oszczędzać. Z tym że w q4 masz średnicę 330. A one są dosyć drogie.
Ostatnio wymieniałem w zwykłej SW bo w Q4 mam wymienione, ale kupiłem klocki ferrodo i tarcze Bosch, to po przebiegu 2tyś km, jedna z tarcz dostała bicia. I ot niby Bosch i tani nie był. I musiałem wymienić ponownie. Ale teraz nie pożałowałem cenowo. Więc jest naprawdę ok.
Ok, dzięki. Postawię chyba na TRW gdyż jest nieco tańsza od Brembo. A klocki Valeo ktoś testował?
Valeo to dobre robi pióra wycieraczek i inne detale do aut ale nie klocki hamulcowe. Polecam z czystym sumieniem Ferrodo, są w dobrej cenie. Już mój drugi komplet i jestem bardzo zadowolony.
Już zakupione, tarcze Brembo i klocki TRW, niestety Ferrodo nie mieli na stanie. Dzięki za pomoc :-)
Możecie podać numery klocków do crosswagona? Bo nie wiem jakie kupić a niedługo już będę musiał zmieniać....
Niestety nie mam oznaczenia na paragonie, wg. tego co sprawdzam w Internecie to GDB1645 (przód). Ja za swoje TRW zapłaciłem 190 zł.