Regenerować 2mase czy kupić nową wraz ze sprzęgłem ?![]()
Regenerować 2mase czy kupić nową wraz ze sprzęgłem ?![]()
Kup nową.
Nowa. Nasi domorośli specjaliści niezbyt opanowują style regeneracji. Sprzęgła motocyklowe niby proste, a tez jest problem by przywrócić do nowości. Od razu wymien uszczenenie walu korbowego, walka w skrzyni i polosi.
Wymień na nową. Ja niestety skusiłem się na drugą opcje i teraz trochę żałuje niby jest "dobrze" ale nie tak jak powinno, za regeneracje sprzęgła kpl i dwumasy zapłaciłem 1100 zł
Jestem jak najbardziej za, sam tak robię. O gumach drążka wspomniałem bo kosztują 20zł, a "sanki" już opuszczone więc aż żal by było je zostawić stare.
MM Garage - Naprawy, wymiany. Sprzęgła, rozrządy, hamulce, zawias... dłubie bo lubie.
https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=hl
Z AR było: 156 Pussy Wagon 1.9 JTD 115KM / 146 1.7 16V Boxer
LukaSS ..
tak też zalecił mój majster.. troche kipi między skrzynią a silnikiem .. noo cóż troche bedzie trzeba wyłożyć .. Komplet której firmy poza LUK byś zalecił ? .. Valeo myślisz daje rade ?
To takiego mechanika się trzymaj. Lepiej wymienić takie drobne dodatki, niż później zrzucać skrzynie przez głupi uszczelniacz.
Co do sprzęgła, mam Valeo od kilku dni i chodzi fajnie.![]()
Valeo lub jak znajdziesz to Sachs (Sachs z nabitym logotypem Sachs, a nie bez niczego czy Valeo).