Witam, mam problem auto w czasie jazdy zgasło! Próba odpalenia bez rezultatu, dopiero po około pół godziny samochód odpalił jak gdyby nigdy nic? Podłączyłem kompa i błąd:

READING ERROR CODES:
1: P1673 - Napięcie kondensatora 1
The Injector Driver circuit capacitor 1 or 2 voltage is out or the normal range. The capacitors are built in the ECU.
If available, read the circuit voltages from the Parameters display, or measure them with a digital Multimeter, taking the proper safety precautions.
Normally, the voltage should be from 60 to 90V by running engine.
- Check the ECU voltage (+30 and +15) and ground supplies, as well as the charging voltage.
- Check the Injector to the ECU wiring for opens, shorts and weak contacts.
- Measure the injector resistances (Peugeot-Citroen systems typically about 0.42 Ohm) when the system is not powered up. Turn the key off at least 10 min. before disconnecting anything so that the capacitors have time to discharge
Powodem tego błedu jest fakt, że ECU odebrało bardzo niski sygnał z czujnika. Błąd obecnie nie jest aktywny ale został zapisany w pamięci. Skasuj błędy i obserwuj czy nie powrócą. Kontrolka na desce została włączona przez ten błąd.
- Sprawdzić napięcie ECU ( +30 do +15 ) i zapasy ziemi, jak i napięcia ładowania .
- Sprawdź wtryskiwacza do przewodów ECU otwiera , spodenki i słabych kontaktów.
- Zmierzyć rezystancję strzykawkowe ( Peugeot- Citroen systemy zazwyczaj około 0,42 Ohm) , gdy system nie jest zasilany . Obróć kluczyk co najmniej 10 min . Przed odłączeniem czegoś tak , że kondensatory mają czas do wywiązania

Przeczytałem na szybko różne wątki i co znalazłem to że komuś pomogło wymiana stycznika pompy paliwa, innemu zwarcie przewodu od listwy paliwowej do silnika, a jeszcze innemu naprawa ECU (wypalona ścieżka). Może ktoś z was się z tym borykał?