Witam. Czy posiada może ktoś schemat instalacji elektrycznej bądz wie jak są podłączone światła wsteczne w Alfa Giulietta 2012 rok 1,4 benzyna w automacie ?? Proszęo dość pilną odpowiedz
Witam. Czy posiada może ktoś schemat instalacji elektrycznej bądz wie jak są podłączone światła wsteczne w Alfa Giulietta 2012 rok 1,4 benzyna w automacie ?? Proszęo dość pilną odpowiedz
w przyklejonych masz linki , calosc w NL ale była tez sama elektryka w ENG
Gdzie ten link bo go nie widzę ?
http://www.forum.alfaholicy.org/mito...ml#post1141883 , wiele Ci schemat nie pomoże - masz uwaloną wiązkę przy klapie-sciągnij osłony , tak na marginesie-na poczatek wypadało by się chociaż przywitać na forum ...
U mnie przetarła się masa od zamka bagażnika czarny kabelek, podłączyłem prowizorycznie masę do klapy i na razie jest OK czekam jak padnie jeszcze coś to prze lutuję całą wiązkę.
Dla jasności rocznik 2010 garażowany i raczej sporadycznie otwieram bagażnik (raz na tydzień)
Jeśli chodzi o wsteczny urwał mi się kabelek przy czujniku zaprawiłem od nowa i działa, czujnik znajdziesz mniej więcej pod akumulatorem sprawdz czy trzyma się tam kabelek.