Witam
Mam pytanie gdzie są czujniki od pilota do centralnego zamka bo upadł mi pilot i niedziałał wogule potem zaczął działać ale słabo (1m od samochodu).I nie wiem gdzie jest ten czujnik.
Witam
Mam pytanie gdzie są czujniki od pilota do centralnego zamka bo upadł mi pilot i niedziałał wogule potem zaczął działać ale słabo (1m od samochodu).I nie wiem gdzie jest ten czujnik.
Ja odbiornik od centralnego znalazlem u siebie w SW w tylnym prawym blotniku( pod tapicerka w bagazniku)
Skoro masz uszkodzony pilot w kluczyku to co chcesz robić z odbiornikiem fal? Najpierw niech Ci go ktoś rozbierze, sprawdzi płytkę w środku i wszystkie ścieżki i przelutuje mikrostyki a potem szukaj dalej.
w bagazniku nie bylo ale po dlugich poszukiwaniach znalazlem czujnik przed przednia szyba przy podsowitce
Znalazlem czujnik ale niewiem gdzie jest cala skrzynka?????
moze ktos wie prosze o odpowiedz
Ja centralkę znalazłem koło schowka po prawej stronie. Tyle że niby centralka Alfy(napis na niej) ale na pilocie mam napis Meta System więc nie wiem czy to było fabryczne czy ktoś coś mieszał. Centralka koloru żółtego z wystającą antenką też koloru żółtego. Ja znalazłem przy okazji wyjmowania schowka więc nie wiem jak się tam dostać bez jego odkręcania. Popatrz może od dołu i poszukaj.
a czy w sedanie bez alarmu da się podpiąć kierunkowskazy pod centralny zamek ?
moze ktos wie jak zrobic takie polaczenie centralny - kierunkowskazy??
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 07-07-2010 o 09:26