Witam. Piszę a żeby dowiedziec sie czegos na temat ustawiania instalacji potrzebuje informacji co i jak, a problem mój jest taki:
W miejscu gdzie miaszkam za regulacje instalacji wolaja 150zł, więc niech sie wala na ryj, stwierdzilem sam se zrobie i zaszalałem wymienilem filtry...i zaczelo sie Alfa stracila trochę mocy co jest odczuwalne, a przed wymiana filtrów wszystko bylo ok, z jednym ale.. filtry ktore kupiłem w tej samej firmie co poprzednio były montowane roznią się. Były zamontowane jeden duży i jeden troszke mniejszy na przewodzie z reduktora do listwy wtryskiwaczy, a teraz mam dwa duże, powiedzieli że drugi duży jest lepszy niż te co montowali mniejsze i że dadzą dwa wieksze, no i kupiłem dwa większeDziś zmontowałem przewod do komputera i podlaczylem sie do staga. na dole dwa zrzuty ekranu może któryś z kolegow wyczai czy cos nie tak.
Następna sprawą jest to czy jak wykonam auto kalibracje to coś popsuje???
Chcial bym zrobic to Sam jak zreszta wiekszość rzeczy w Alfie robie sam i dlatego piszę tu żeby czegoś nie skopać. Przeczytalem instrukcję od stag200 ale jakoś nic mi ona nie powiedziała.
Ewentualnie gdzie w programie wejść co zapisać żebyście mogli mi pomoc, chyba ze komp jest ok a te filtry mi skopali i musze jednak dokupić ten mniejszy filtr???
Czekam na informację sugestje porady![]()