Da sie przestawić gdzieś w ustawieniach radio fabryczne Blaupunkta żeby sie nie wyłączało co 20 minut ?
Da sie przestawić gdzieś w ustawieniach radio fabryczne Blaupunkta żeby sie nie wyłączało co 20 minut ?
Z tego co mi wiadomo to nie.
Mam problem z fabrycznym radiem CD. Otóż jakieś 3 tygodnie temu (jeszcze przed świętami) odpalam samochód a radio mi się nie włączyło. Początkowo pomyślałem że to bezpiecznik ale po kilkunastu minutach jazdy radio jednak samo się załączyło. Druga rzecz jaka mi przyszła do głowy to że może akumulator był za słaby i nie dał początkowo wystarczająco prądu aby włączyć radio. I przez parę dni wszystko było ok, radio działało jak jeździłem. Po świętach chcę jechać w trasę a tu znowu radio nie gra;/ Myślałem że jak poprzednio włączy się po jakimś czasie ale przejechałem 200km i się nie włączyło:/ Potem jeździłem trochę po mieście i dalej nie grało aż tu wczoraj dojeżdżam pod uczelnie a tu radio się włącza. Potem jak wracałem do domu po zajęciach włączyło się od razu przy uruchomieniu samochodu.
Pewnie problem na wtyczkach za radiem
p20a na schemacie w elearn