Po pierwsze witam wszystkich Alfaholikow,jak latwo zauwazyc jestem nowy na tym forum.
Zanim zaczniecie mnie odsylac do artykulow lub pisac ze szukanie nie boli to odpowiem ze szukalem i czytalem i niestety ale nici z tego.
Wiec zaczne.
Autko stalo jakies 3 miesiace i po podlaczeniu bateri bez problemowo odpalilo i zaczelo jezdzic co mnie ucieszylo.
Jednak po przejechaniu sie okazalo sie ze ma blad P0220, do tego problem z przeplywomierzem.
Poczytalem,sprawdzilem przepustnice ktora sie nie otqwierala-zostala wymieniona ale nic nie pomoglo,
Pedal gazu zostal wymieniony rowniez i nic,przeplywka rowniez wymieniana i teraz pokazuje na niej blad.
Dopiero po tych czynnosciach zaczalem szukac w necie.
Wszyscy pisza o przelaczniku pedalu gazu a raczej jakims polaczeniem ktore sie psuje.
Znajduje sie ono pod schowkiem,szukalem wyjalem schowek,podwinalem dywan posciagalem boczki przy desce z obydwu stron i za nic w swiecie nie moge znalesc tego laczenia.
Pod dywanem jest cos w rodzaju twardej gumy pod ktora rowniez ida kable ale i tam tego nie ma.
Naprawde nie wiem gdzie jest kabel z 6 kabelkami ( 2 na gorze i 4 na dole )( biala laczka ).
Naprawde mam juz dosyc lezenia na podlodze przy takich temp.jakie mamy.
Z gory bardzo dziekuje za pomoc i pozdrawiam forumowiczow.