Witam wszystkich!Czy istnieje możliwość rozszerzenia możliwości seryjnego odtwarzacza kasetowego który można znaleźć w Alfie 166 (2.4 JTD, rocznik 1999).Konkretny egzemplarz który zaczynam "studiować" to wersja "uboższa" - ta wersja bez slotu karty.Moje pytania są następujące:1. Jak wyciągnąć taki sprzęt, tak aby nic nie popękało i nie popsuć niczego.2. Czy mogę go wzbogacić o zmieniarkę (np. audiostrada zmieniarka cyfrowa na karty sd i pendrive'y) oraz o nawigację GPS?3. Czy jest możliwość wgrania własnej nawigacji, innej niż seryjna - np. Automapa 2011?4. Czy ktokolwiek bawił się w modyfikacje oprogramowania? Chodzi mi o całokształt, począwszy od zmiany napisów na polskie (bez lub z ogonkami (ąęć)), poprzez modyfikacje grafiki, po pisanie całego oprogramowania pod siebie?5. Czy ktokolwiek modyfikował lub zmieniał napęd kasetowy na np. odtwarzacz CD/MP3? Lub przynajmniej zna firmę która by to zrobiła lub podarowała mi wskazówki i plany?6. Jest dostępne coś takiego jak DIY z tematami: montaż/demontaż radia, dodanie gps, zmieniarki, modyfikacje na zmieniarkę cyfrową. Coś co poprowadzi krok po kroku (najlepiej z dodatkiem zdjęć lub obrazków) jak to wykonać poprawnie, tak aby nic nie popsuć i żeby to działało7. Czy można, jako alternatywę (prostą i relatywnie tanią) podłączyć w tylnym panelu radia kabel, który działa na zasadzie AUX IN (do podłączenia odtwarzacza MP3 / iPod'a) np. żeby wystawał w górnym schowku lub w schowku pasażera (to już do dogrania).Szukałem - nie wyszło mi szczerze powiedziawszy - manuali dotyczących tego sprzętu multimedialnego, ale nie znalazłem niczego. Czy ktoś przynajmniej zna dokładną nazwę tego sprzętu? Zależy mi na wszystkich możliwych publikacjach - może uda się zrobić coś dobrego, z czego skorzystamy wszyscy.Dziękuję wszystkim z góry za pomoc i udzielane odpowiedzi.