Gdzie dostane dywaniki oryginalne z zapinkami ( beżowe) ALFA 166 ???Szukam wszedzie i nigdzie nie ma.Kupiłem z allegro są ładne oryginalne ale zapinki z nich wypadają (te kułeczka) są już powyrywane :?
Gdzie dostane dywaniki oryginalne z zapinkami ( beżowe) ALFA 166 ???Szukam wszedzie i nigdzie nie ma.Kupiłem z allegro są ładne oryginalne ale zapinki z nich wypadają (te kułeczka) są już powyrywane :?
Sa jeszcze dostępne, miesiąc temu pisałem do ASO Fiata(użytkownik tani fiat na allegro) i są dostępne na zamówienie(import z Włoch) ale cena zabija> Dywanik dla kierowcy 230zl na tył po 220zl a dla pasażera szok 440zl nie wiem za co. Więc można kupić ale cena odstrasza, lepiej kupić klubowe, nie są złe jakościowo ale duzo tańsze.
Fakt, ciężka sprawa z ori dywanami, lepiej kupić klubowe, ew poszukać z jakiegoś rozbitka itd na alledrogo uzywki nie zajechane. Ja mam dywany z logo AR idealne pod wymiar jeszcze z Holandii, nie wiem czy oryginał czy nie ale są super; były obszyte overlokiem na czerwono ale sam je obszyłem skórą cielęcą bo mi została po obszyciu podłokietnika a wnetrze w czarnej skórze i buda srebrna więc ten czerwony mnie strasznie wkurzał a że zima była długa wiec sobie szyłem wieczorami![]()
http://www.dywanikisamochodowe.sklep...ct/show/id/394
Nie są to może oryginalne dywaniki, ale jakościowo lepsze od tego co jest na Allegro. Dywaniki na zamówienie z Czech (czekałem około tygodnia), ale naprawdę warto. Problem może być z mocowaniem, chociaż stopery zawsze można dobrać. Wziąłem bez otworów i nie narzekam, ponieważ mają tłoczenie zapobiegające przesuwani się dywanika i są idealnie dopasowane.
Raiden masz jakieś żdjęcie jak to w aucie wygląda?
[C
Mamy w Autosklepie dywaniki bardzo dobrej jakości - identyczne z oryginalnymi. Można zamówić dowolny kolor - beżowy także.
Masakra jaka cena.Dzięki będe szukał pozdrawiam wszystkich serdecznie