Witam,
czy ktoś słyszał, czy ktoś ma namiar lub wie gdzie mogę dostać beżowe gumowe dywaniki do 159? Mam w środku bananową skórę i czarne dywaniki wyglądają dość posępnie. Dzięki z góry.
Pozdrawiam,
Mariusz
Witam,
czy ktoś słyszał, czy ktoś ma namiar lub wie gdzie mogę dostać beżowe gumowe dywaniki do 159? Mam w środku bananową skórę i czarne dywaniki wyglądają dość posępnie. Dzięki z góry.
Pozdrawiam,
Mariusz
sa tematy o dywanikach.Wystarczylo tam zadac to pytanie
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
widze kolego ze masz internet dostep do forum to pewnie znasz taki portal jak allegro... wchodzi na
nastepnie w wyszukiwarce wpisze alfa 159 beżowe..... i sa bez problemu.....widac sie komus niechce szukac i chce miec podane wszystko na tacy, szukanie zajelo mi okolo minuty....
Bardzo Ci dziękuję.
Powadzenia w używaniu życzę. Cały środek mam beżowy i napiszę Ci tak, w zimie (a myślę że wtedy będziesz użytkował) zostają smugi po czarnych podeszwach które nie napiszę Ci żeby nie przeklinać na forum jak się czyści. Jeśli deskę masz również jasną no to faktycznie ta czerń tak średnio pasuje, jeśli natomiast jest czarna to moim zdaniem nie najgorzej się to komponuje. Mam jasne na lato i zimę i w chwili obecnej jestem na etapie wymiany na czerń właśnie.
moj srodek tez jest bezowy.....pierwsyz raz mam taki srodek wyglada rewelacyjnie......ale wiem ze juz raczej nigdy takiego nie bede miał ...... czesto czyszcze auto ale utrzymac srodek w czystosci graniczy z cudem..... do tego mam jeszcze welurowe bezowe dywaniki.........
Ale masz jasny welur czy skórę ? Jam ma to drugie i powiem Tobie że mimo że mimo to z utrzymaniem czystości nie mam najmniejszego problemu (może z wyjątkiem jasnych dywaników). Przy jasnym welurze faktycznie mógłby być problem. Ale tak w drodze informacji muszę powiedzieć że w bmw przy ciemnoszarym welurze w zimie (mokra kurtka) zostają mi plamy które praktycznie raz w tygodniu muszę czyścić -tak że ten jasny środek w alfie to luzik![]()
mam skóre.....glownie chodzi mi o dywaniki i wszystko to co jasne a blisko butów....zima jest zle....latem jeszcze ujdzie....
- - - Updated - - -
juz w bagazniku woze szczoteczk ei preparat do czyszczenia dywanikow![]()
A ja na zimę zakładam beżowe gumowe i jest OK. Na lato beżowe welurowe. Odkurzacz piorący daje sobie z nimi radę elegancko![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Ja robie tak jak magil i jest ok. Chcesz miec welur bezowy czysty, to musisz jezdzic bosoO ile myjesz czesto piety
![]()