Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: Beżowe dywaniki do 159

Użytkownik Embrion
    Auto
    Alfa 159 8V 115 KM Progression

Domyślnie Beżowe dywaniki do 159

Witam,
    czy ktoś słyszał, czy ktoś ma namiar lub wie gdzie mogę dostać beżowe gumowe dywaniki do 159? Mam w środku bananową skórę i czarne dywaniki wyglądają dość posępnie. Dzięki z góry.

Pozdrawiam,
    Mariusz

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

sa tematy o dywanikach.Wystarczylo tam zadac to pytanie

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    zabrze
    Auto
    Audi S8 D2.... Alfa 159 SW 1,9JTDM 16v

Domyślnie

widze kolego ze masz internet dostep do forum to pewnie znasz taki portal jak allegro... wchodzi na

nastepnie w wyszukiwarce wpisze alfa 159 beżowe..... i sa bez problemu.....widac sie komus niechce szukac i chce miec podane wszystko na tacy, szukanie zajelo mi okolo minuty....

Użytkownik Embrion
    Auto
    Alfa 159 8V 115 KM Progression

Domyślnie

Bardzo Ci dziękuję.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar rtb78
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.0 JDTm 170km

Domyślnie

Powadzenia w używaniu życzę. Cały środek mam beżowy i napiszę Ci tak, w zimie (a myślę że wtedy będziesz użytkował) zostają smugi po czarnych podeszwach które nie napiszę Ci żeby nie przeklinać na forum jak się czyści. Jeśli deskę masz również jasną no to faktycznie ta czerń tak średnio pasuje, jeśli natomiast jest czarna to moim zdaniem nie najgorzej się to komponuje. Mam jasne na lato i zimę i w chwili obecnej jestem na etapie wymiany na czerń właśnie.

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    zabrze
    Auto

Domyślnie

moj srodek tez jest bezowy.....pierwsyz raz mam taki srodek wyglada rewelacyjnie......ale wiem ze juz raczej nigdy takiego nie bede miał ...... czesto czyszcze auto ale utrzymac srodek w czystosci graniczy z cudem..... do tego mam jeszcze welurowe bezowe dywaniki.........

Użytkownik Maniak resoraków Avatar rtb78
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.0 JDTm 170km

Domyślnie

Cytat Napisał tomekzabrze Zobacz post
    moj srodek tez jest bezowy.....pierwsyz raz mam taki srodek wyglada rewelacyjnie......ale wiem ze juz raczej nigdy takiego nie bede miał ...... czesto czyszcze auto ale utrzymac srodek w czystosci graniczy z cudem..... do tego mam jeszcze welurowe bezowe dywaniki.........
    Ale masz jasny welur czy skórę ? Jam ma to drugie i powiem Tobie że mimo że mimo to z utrzymaniem czystości nie mam najmniejszego problemu (może z wyjątkiem jasnych dywaników). Przy jasnym welurze faktycznie mógłby być problem. Ale tak w drodze informacji muszę powiedzieć że w bmw przy ciemnoszarym welurze w zimie (mokra kurtka) zostają mi plamy które praktycznie raz w tygodniu muszę czyścić -tak że ten jasny środek w alfie to luzik

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    zabrze
    Auto

Domyślnie

mam skóre.....glownie chodzi mi o dywaniki i wszystko to co jasne a blisko butów....zima jest zle....latem jeszcze ujdzie....

- - - Updated - - -

juz w bagazniku woze szczoteczk ei preparat do czyszczenia dywanikow

Moderator Quadrifoglio Verde Avatar magil
    Mieszka w
    LHR
    Auto
    Nuova Bravo, 159

Domyślnie

A ja na zimę zakładam beżowe gumowe i jest OK. Na lato beżowe welurowe. Odkurzacz piorący daje sobie z nimi radę elegancko
    159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar raZZorfish
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 159 JTDM 2006 150KM

Domyślnie

Ja robie tak jak magil i jest ok. Chcesz miec welur bezowy czysty, to musisz jezdzic boso O ile myjesz czesto piety