Witam.Wymieniłem zestaw naprawczy koła na zapasowe koło dojazdowe z czym wiąże się teraz oczywisty problem mocowania tego koła we wnęce bagażnika bez stosownej chyba styropianowej podkładki. Czy ktoś z Was "przerabiał" podobny problem?
Witam.Wymieniłem zestaw naprawczy koła na zapasowe koło dojazdowe z czym wiąże się teraz oczywisty problem mocowania tego koła we wnęce bagażnika bez stosownej chyba styropianowej podkładki. Czy ktoś z Was "przerabiał" podobny problem?
U mnie poprzedni właściciel włożył koło dojazdowe zamiast zestawu naprawczego i koło po prostu leży na swoim miejscu. Widzę jednak dwa drobne problemy:
– wykładzina bagażnika nie jest wystarczająco sztywna
– jest spory hałas na tylnych siedzeniach dobiegający z bagażnika (SW) – nie wiem czy to kwestia właśnie braku odpowiedniego wyciszenia miejsca gdzie jest koło, czy taka przypadłość każdego kombi. faktem jest, że na autostradzie z tyłu trudno rozmawiać.
U mnie również poprzedni właściciel wymienił zestaw naprawczy na koło dojazdowe... W sumie dobrze zrobił. Mam oryginalny stelarz styropianowy. Na allegro takie coś kosztuje grosze i w Twoim przypadku rzecz niezbędna, moim zdaniem.